x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Spitfire - Skylanders SuperChargers Character

Kopen:

Spitfire - Skylanders SuperChargers Character
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.99
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Spitfire - Skylanders SuperChargers Character

Afbeeldingen voor  Spitfire - Skylanders SuperChargers Character

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   Spitfire - Skylanders SuperChargers Character

Beoordelingen Spitfire - Skylanders SuperChargers Character

1 beoordeling - cijfer 8,0

9 jaar
Spitfire is sterk met Hot Streak
Spitfire is een super goede Skylander met de Vlamnado, de vuursprint en zijn vlammende vuisten!!! Met Hot Streak is hij onverslaanbaar! De Hot Streak is ook goed met Vlammenzee en Nitrovlam. Als team breken ze zo bij Kaos in.
Spitfire - Skylanders SuperChargers Character
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Vrooooom! Maak kennis met Spitfire, de vurige drakenrijder uit de Skylanders SuperChargers! Spitfire is een van de helden die je kunt besturen in de spannende wereld van Skylanders. Met zijn vurige adem en razendsnelle snelheid, is hij klaar om het kwaad te bestrijden en Skylands te redden. Deze game biedt een unieke combinatie van avontuurlijke gameplay en voertuiggebaseerde gevechten, wat zorgt voor een totaal nieuwe ervaring binnen de Skylanders-serie. Ontwikkeld door Vicarious Visions en uitgebracht door Activision, is Skylanders SuperChargers een Fantastisch avontuur vol actie en plezier!

Historische Context


Skylanders SuperChargers is de vijfde game in de Skylanders-serie en introduceerde voor het eerst voertuigen in de gameplay. Deze toevoeging bracht een nieuwe dynamiek in de serie, waardoor spelers niet alleen hun Skylanders-figuren konden gebruiken, maar ook voertuigen konden besturen om door de levels te navigeren en vijanden te verslaan. Sinds de release van de eerste Skylanders-game, Spyro’s Adventure, heeft de serie een enorme impact gehad op de wereld van speelgoed-naar-leven games.

Recensies van Experts


IGN schreef over Skylanders SuperChargers: "The addition of vehicles breathes new life into the series, offering a fresh and exciting way to play that is both engaging and fun."
GameSpot beoordeelde de game met een 8/10 en zei: "Skylanders SuperChargers brings a lot of new ideas to the table, making it a must-play for fans of the series."

Iets voor jou?


Skylanders SuperChargers is perfect voor jonge gamers en fans van de Skylanders-serie. Als je houdt van avontuurlijke games met een mix van actie en strategie, dan is deze game echt iets voor jou! En natuurlijk, kinderen die dol zijn op het verzamelen van de Skylanders-figuren zullen deze game Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders SuperChargers, dan vind je Skylanders Imaginators ook geweldig! Andere vergelijkbare games zijn Disney Infinity en LEGO Dimensions, die ook gebruik maken van fysieke figuren om in-game personages tot leven te brengen.

Compatibiliteit


Skylanders-figuren, zoals Spitfire, zijn platformonafhankelijk en kunnen gebruikt worden op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Spitfire, afkomstig uit Skylanders SuperChargers, kan ook gebruikt worden in Skylanders Imaginators. Echter, Spitfire werkt niet in eerdere games zoals Spyro’s Adventure, Giants, SWAP Force, en Trap Team, omdat hij pas werd geïntroduceerd in SuperChargers. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte moet zijn van welke figuren compatibel zijn met welke games om je verzameling optimaal te benutten.
Spitfire - Skylanders SuperChargers Character

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg