x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Specter Knight - Shovel Knight series - All in 1!

Kopen:

Specter Knight - Shovel Knight series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
16.99
6 Maanden garantie
Boxshot Specter Knight - Shovel Knight series

Afbeeldingen voor  amiibo Specter Knight - Shovel Knight series

Afbeeldingen

Specter Knight - Shovel Knight series: Afbeelding met speelbare characters
Afbeelding voor amiibo Specter Knight - Shovel Knight series

Links

Beoordelingen voor  amiibo  Specter Knight - Shovel Knight series

Beoordelingen Specter Knight - Shovel Knight seriesProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamer! Mr M hier, en ik ben super blij om je alles te vertellen over "Specter Knight" uit de Shovel Knight series. Wowie! Deze game is een spin-off van de populaire Shovel Knight-serie en brengt je een nieuw avontuur vol actie en platformplezier. Je speelt als Specter Knight, een van de vijanden uit het originele Shovel Knight-spel, en je missie is om de Enchantress te dienen en de Order of No Quarter te rekruteren. De gameplay is snel en uitdagend, met veel acrobatische bewegingen en een duistere sfeer die je helemaal in het verhaal zuigt. Fantastisch!

Historische Context


De Shovel Knight-serie is ontwikkeld door Yacht Club Games en werd voor het eerst uitgebracht in 2014. De originele game werd al snel een hit vanwege zijn retro-stijl graphics en uitdagende gameplay, geïnspireerd door klassieke platformers zoals Mega Man en Castlevania. "Specter Knight" werd uitgebracht als onderdeel van de Shovel Knight: Treasure Trove-collectie en biedt een nieuwe kijk op de wereld van Shovel Knight door de ogen van een van zijn vijanden. Deze game heeft net als zijn voorganger een grote impact gehad en is geliefd bij zowel nieuwe spelers als doorgewinterde fans van de serie. En dat maakt mij super blij!

Recensies van Experts


"Specter Knight is a brilliant addition to the Shovel Knight universe, offering a fresh perspective and challenging gameplay that fans will love," aldus IGN. GameSpot zegt: "The dark and atmospheric world of Specter Knight combined with tight controls and engaging level design make this a must-play for platformer enthusiasts."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van retro-stijl platformers en iedereen die van een goede uitdaging houdt. Als je geniet van games zoals Mega Man, Castlevania, of de originele Shovel Knight, dan is Specter Knight zeker iets voor jou! Ook verzamelaars van de Shovel Knight-serie zullen deze game absoluut willen toevoegen aan hun collectie. Het is Fantastisch om te zien hoe deze game zowel nieuwe spelers als veteranen weet te boeien!

Vergelijkbare Games


Als je Specter Knight leuk vindt, dan raad ik je zeker aan om ook de andere games in de Shovel Knight-serie te proberen, zoals "Shovel Knight: Plague of Shadows" en "Shovel Knight: King of Cards". Andere vergelijkbare platformers die je misschien ook leuk vindt zijn "Hollow Knight" en "Celeste". Deze games bieden allemaal diezelfde mix van uitdagende gameplay en boeiende verhalen. Fantastisch, toch?

Compatibiliteit


Wist je dat je amiibo kunt gebruiken op zowel de Nintendo Switch, 3DS als de Wii U? Voor Specter Knight kun je de Plague_Knight_-_Shovel_Knight_series>Shovel Knight amiibo gebruiken om extra content en uitdagingen vrij te spelen. Dit voegt een extra laag plezier toe aan een toch al Fantastische game!
amiibo Specter Knight - Shovel Knight series

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg