x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Alm - Fire Emblem - All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Alm - Fire Emblem is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 16.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Alm - Fire Emblem

Afbeeldingen voor  amiibo Alm - Fire Emblem

Afbeeldingen

Dit is de Alm-amiibo uit de Fire Emblem-lijn.
Dit is de Alm-amiibo uit de Fire Emblem-lijn.
Ontgrendel extra levels en items in Fire Emblem Echoes: Shadows Of Valentia (3DS)!
Ontgrendel extra levels en items in Fire Emblem Echoes: Shadows Of Valentia (3DS)!
Beoordelingen voor  amiibo  Alm - Fire Emblem

Beoordelingen Alm - Fire EmblemProductbeschrijving


Wowie! Alm - Fire Emblem voor de Nintendo Wii U is een Fantastische game die je meeneemt op een episch avontuur in een wereld vol strategie en actie! In deze game volg je de held Alm, een moedige krijger die strijdt om zijn koninkrijk te redden van de ondergang. De game combineert turn-based strategie met diepgaande RPG-elementen, waardoor je zowel je tactische als je strategische vaardigheden kunt testen. Ontwikkeld door de getalenteerde teams van Intelligent Systems en Nintendo, biedt deze game een rijke en meeslepende ervaring die je urenlang zal boeien!

Historische Context


Fire Emblem is een legendarische serie die zijn oorsprong vindt in 1990. De serie staat bekend om zijn complexe verhalen, diepgaande personages en uitdagende gameplay. Alm - Fire Emblem is een heruitgave van de klassieke game Fire Emblem Gaiden, die oorspronkelijk in 1992 uitkwam in Japan. Deze versie brengt verbeterde graphics, vernieuwde gameplay-mechanieken en extra content naar de moderne consoles. En dat maakt mij super vrolijk!

Recensies van Experts


"Fire Emblem: Shadows of Valentia is a masterful remake that does justice to the original while adding modern enhancements. It’s a must-play for fans of the series and newcomers alike." - IGN
"The game?s narrative is compelling, and the tactical gameplay is as engaging as ever. Alm’s journey is one you won’t want to miss." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van tactische RPG’s en epische verhalen! Als je houdt van strategische gevechten, diepgaande personages en meeslepende verhalen, dan is Alm - Fire Emblem een game die je absoluut moet spelen. Ook voor verzamelaars van de Fire Emblem-serie is dit een waardevolle toevoeging aan hun collectie. Hoe Fantastisch is dat!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Alm - Fire Emblem, dan raad ik je ook aan om Fire Emblem: Awakening en Fire Emblem: Three Houses te proberen. Beide games bieden dezelfde diepgaande strategische gameplay en boeiende verhalen die de serie zo geliefd maken. En vergeet niet mijn beste vriend Yoshi te bezoeken in Yoshi’s Woolly World voor een vrolijk en kleurrijk avontuur!

Compatibiliteit


Goed nieuws! Deze game is compatibel met amiibo-figuren. Je kunt je favoriete amiibo gebruiken om extra content en voordelen vrij te spelen in de game. Amiibo-figuren zijn te gebruiken op de Nintendo Switch, 3DS en Wii U. Fantastisch, toch?
amiibo Alm - Fire Emblem

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg