x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Callie - Splatoon series - All in 1!

Kopen:

Callie - Splatoon series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.49
14.49aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Callie - Splatoon series

Afbeeldingen voor  amiibo Callie - Splatoon series

Afbeeldingen

Deze amiibo is gebaseerd op Callie uit de eerste <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Splatoon>Splatoon</a>-game.
Deze amiibo is gebaseerd op Callie uit de eerste Splatoon-game.
Callie’s splatfest optreden in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Splatoon>Splatoon</a> kan je herbeleven met deze amiibo.
Callie’s splatfest optreden in Splatoon kan je herbeleven met deze amiibo.
Nodig Callie (Cece) uit in Animal Crossing: New Leaf (3DS).
Nodig Callie (Cece) uit in Animal Crossing: New Leaf (3DS).
Ontgrendel een Callie-kostuum in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Mario_Maker>Super Mario Maker</a>.
Ontgrendel een Callie-kostuum in Super Mario Maker.
Beoordelingen voor  amiibo  Callie - Splatoon series

Beoordelingen Callie - Splatoon series

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,8

1360
16 jaar
Leeft op naar verwachting
WAUW wat was ik hyped voor deze amiibo! Het was het zeer zeker wel waard om amiibo Callie - Splatoon series te kopen. Niet alleen omdat ze er echt geweldig uitziet maar ook om de functionaliteit in splatoon EN splatoon 2 voor de switch. Want nu dat de splatfests zijn afgelopen in Splatoon voor de Wii U kun je ze alsnog herbeleven met deze amiibo (of met de Marie amiibo) en in splatoon 2 krijg je er een hele uitfit van en kun je op de foto met deze schoonheid.
Cijfer:
9,7

15 jaar
De bijna perfecte amiibo
Deze amiibo is een van de meest gedetailleerde en de functionaliteit is geweldig. Ze is de beste voor splatoon 1, maar iedere game waar ze bruikbaar voor is doet ze wel iets geweldigs. In Miitopia geeft Callie bijvoorbeeld een speciaal costuum en in Splatoon 2 nieuwe gear: gewoon geweldig!
Callie - Splatoon series
Cijfer:
9,8

Productbeschrijving


Hallo, allemaal! Mr. M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie te vertellen over Callie uit de Splatoon-serie! Wowie! Deze game is echt Fantastisch en dat komt niet alleen door de kleurrijke inktgevechten, maar ook door geweldige personages zoals Callie! Callie, samen met haar nicht Marie, vormt het popduo ’Squid Sisters’. Ze zijn de presentatoren van de nieuwsuitzendingen in Splatoon en Splatoon 2, waar ze de spelers op de hoogte houden van de laatste updates en Splatfest-evenementen. Callie is de vrolijke en energieke helft van het duo, altijd klaar om de boel op te vrolijken met haar sprankelende persoonlijkheid!

Historische Context


Splat-tastisch nieuws! Splatoon werd voor het eerst uitgebracht in 2015 op de Wii U en bracht een frisse wind in de wereld van multiplayer shooters. Het spel werd meteen een hit vanwege zijn unieke gameplay-mechanieken en kleurrijke stijl. De Squid Sisters, Callie en Marie, werden al snel favorieten onder de fans. In Splatoon 2, uitgebracht in 2017 voor de Nintendo Switch, kregen ze nog meer aandacht en werd hun achtergrondverhaal verder uitgediept. En wist je dat er zelfs een speciale Splatfest was waar spelers moesten kiezen tussen Team Callie en Team Marie? Fantastisch, toch?!

Recensies van Experts


IGN schreef over Splatoon: "Splatoon is een verfrissende en innovatieve shooter die zowel casual als hardcore gamers zal aanspreken. De Squid Sisters voegen een charmante flair toe aan het geheel." GameSpot voegde daaraan toe: "De levendige wereld van Splatoon, gecombineerd met zijn unieke personages zoals Callie en Marie, maakt het een onvergetelijke ervaring."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van snelle en kleurrijke actie! Of je nu een doorgewinterde shooter-fan bent of gewoon op zoek bent naar een leuk en verslavend spel, Splatoon heeft iets voor jou. En natuurlijk zullen fans van Callie en de Squid Sisters extra genieten van de charme en energie die zij aan de game toevoegen. Fantastisch voor zowel jong als oud!

Vergelijkbare Games


Als je van Splatoon houdt, dan heb ik nog wat Fantastische aanbevelingen voor je! Probeer zeker eens "Splatoon 2" voor de Nintendo Switch voor nog meer inktspetterend plezier. Ook "Mario Kart 8 Deluxe" biedt kleurrijke en spannende multiplayer-actie. En vergeet "Super Smash Bros. Ultimate" niet, waar je zelfs met Callie en Marie kunt spelen als assist trophies!

Compatibiliteit


Amiibo-actie! Callie is verkrijgbaar als amiibo-figuur, en deze kun je gebruiken op zowel de Nintendo Switch, 3DS als de Wii U. Door de Callie-amiibo te scannen in Splatoon of Splatoon 2, kun je speciale uitdagingen en exclusieve uitrusting vrijspelen. Hoe cool is dat?! Fantastisch, toch?
amiibo Callie - Splatoon series

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg