x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Chima Eris - LEGO Dimensions Fun Pack 71232 - All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Chima Eris - LEGO Dimensions Fun Pack 71232 is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 8.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Chima Eris - LEGO Dimensions Fun Pack 71232

Beoordelingen voor   Chima Eris - LEGO Dimensions Fun Pack 71232

Beoordelingen Chima Eris - LEGO Dimensions Fun Pack 71232

1 beoordeling - cijfer 7,4

20377
17 jaar
Leuke zoektocht om het voertuig te verbeteren
Samen met Chima Eris van LEGO Chima ga je aan de slag om de concurrentie te slim af te zijn. Samen met de superkracht van Eris, genaamd CHI Target en Flying-vaardigheden, probeer je puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Ook ga je onderdelen verzamelen om de Eagle Skyblazer te herbouwen, zodat deze nóg krachtiger wordt.
Chima Eris - LEGO Dimensions Fun Pack 71232
Cijfer:
7,4

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met de LEGO Dimensions Fun Pack 71232: Chima Eris! In deze set vind je de moedige Eris uit de geliefde LEGO Chima-serie. Deze Fun Pack brengt niet alleen Eris tot leven in de game, maar voegt ook haar machtige Eagle Interceptor toe. Speel als Eris en gebruik haar unieke vaardigheden zoals vliegen en het afvuren van krachtige projectielen om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Met de Eagle Interceptor kun je snel door de lucht bewegen en vijanden van bovenaf aanvallen. Dit is echt een must-have voor elke LEGO Dimensions fan!

Historische Context


LEGO Dimensions werd uitgebracht in 2015 en combineerde fysieke LEGO-figuren met een interactieve videogame. De Chima-serie, waar Eris vandaan komt, was al een hit onder LEGO-fans voordat ze haar weg vond naar LEGO Dimensions. Chima stond bekend om zijn rijke verhaal en dynamische personages, en Eris was altijd een favoriet dankzij haar wijsheid en moed.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "The LEGO Dimensions Fun Packs add a delightful layer of depth to the game. The Chima Eris pack is no exception, offering unique abilities and a fun character to play with."
GameSpot zegt: "The Chima Eris Fun Pack is a great addition for fans of the Chima series and LEGO Dimensions. Eris’s flying ability adds a new dimension to the gameplay."

Iets voor jou?


Deze Fun Pack is perfect voor fans van de LEGO Chima-serie en spelers van LEGO Dimensions die hun verzameling willen uitbreiden. Kinderen die dol zijn op avontuur en fantasie zullen genieten van de nieuwe mogelijkheden die Eris en haar Eagle Interceptor bieden. Ook verzamelaars van LEGO-sets zullen deze set Fantastisch vinden om aan hun collectie toe te voegen.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Chima Eris Fun Pack zijn er ook andere LEGO Dimensions Fun Packs beschikbaar, zoals de LEGO Dimensions Fun Pack: Ninjago Zane en de LEGO Dimensions Fun Pack: Wizard of Oz Wicked Witch. Elk van deze packs brengt unieke personages en voertuigen naar de game, waardoor je nog meer manieren hebt om te spelen en te verkennen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van LEGO Dimensions, dan zou je ook LEGO Marvel Super Heroes en LEGO City Undercover Fantastisch kunnen vinden. Beide games bieden dezelfde mix van humor, avontuur en puzzeloplossing die LEGO-games zo leuk maken!

Extra Functie: Bouwopties


Een extra leuke functie van deze Fun Pack is dat je de Eagle Interceptor kunt herbouwen in twee andere voertuigen: de Eagle Skyblazer en de Eagle Swoop Diver. Dit biedt nog meer variatie en speelplezier, waardoor je verschillende manieren hebt om de game te ervaren. Fantastisch, toch?
Chima Eris - LEGO Dimensions Fun Pack 71232

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg