x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

amiibo Ganondorf (Nr. 41) - Super Smash Bros. series - All in 1!

Kopen:

Ganondorf (Nr. 41) - Super Smash Bros. series
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
16.49
6 Maanden garantie
Boxshot Ganondorf (Nr. 41) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Ganondorf Nr 41 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

De Koning des Kwaads verschijnt ook in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Smash_Bros_for_Wii_U>Super Smash Bros</a>.
De Koning des Kwaads verschijnt ook in Super Smash Bros.
Verkrijg het Ganondorf-kostuum in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Mario_Maker>Super Mario Maker</a>!
Verkrijg het Ganondorf-kostuum in Super Mario Maker!
Roep Ganon op en laat hem in je <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Animal_Crossing_amiibo_Festival>Animal Crossing</a>-dorp wonen!
Roep Ganon op en laat hem in je Animal Crossing-dorp wonen!
Beoordelingen voor  amiibo  Ganondorf Nr 41 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Ganondorf (Nr. 41) - Super Smash Bros. series

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

340
18 jaar
Ganondorf: krachtig, zwaar en sterk!

Super Smash Bros is een spel waarin meerdere verschillende karakters van Nintendo games samen komen om het met elkaar uit te vechten. één van deze karakters is Ganondorf, een slechterik uit de Zelda games, dit karakter is vrij uniek, en heeft een harde speelstijl. Ganondorf is een wat zwaardere, slome speler, maar daartegenover doet hij zeer veel aan damage en heeft heel veel power. Dit maakt hem goed om tegen andere grote karakters te vechten.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Ganondorf (Nr. 41) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,0

280
19 jaar
Super leuk voor Smash, collectors item voor Legend of Zelda
First things first: Ganondorf is een mooie amiibo, het is erg gedetailleerd en het heeft hetzelfde design als Ganondorf uit Twilight Princess, een van de beste Zelda spellen die bestaat. Het beeldje is minder kleurrijk dan je gewend bent, maar het past wel goed in de ’slechteriken vibe’.

Ganondorf is super leuk om te trainen in Smash Brothers. Ik had enorm veel lol om deze amiibo te trainen, dit was omdat ik mijn "Dumbledorf" (dat is zijn naam) "Super Armor" als spirit heb gegeven, dus deze amiibo versloeg mij en andere amiibo in no time.
Lees meer...

Ook in andere spellen zoals Zelda: Breath Of The Wild is Ganondorf een echte aanwinst. Niet alleen staat het beeldje mooi naast de andere Zelda beeldjes, ook kan je een sterk zwaard (Sword of the Six Sages) krijgen die je nergens anders in de game kan krijgen.

Kopen!!
Verberg.
Ganondorf (Nr. 41) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,7

45
20 jaar
Erg uitdagend poppetje met veel functionaliteiten, maar niet erg mooi
Ganondorf is een erg uitdagend poppetje met mooie functionaliteiten in bijna elke Zelda-game uitgekomen na de amiibo. En je kan hem trainen als vechter in Super Smash Bros for Wii U en Ultimate. En je kan een aardig cool zwaard krijgen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nou is het enige probleem: deze amiibo is niet zo heel mooi en een erg somber poppetje.
Ganondorf (Nr. 41) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg