x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Minecraft: Wii U Edition - Wii U All in 1!

Kopen:

Minecraft: Wii U Edition
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
20.99
16.99aanbieding
6 Maanden garantie
Doosje
Let op: Handleiding bestaat niet
Minecraft: Wii U Edition in Buitenlands Doosje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
23.99
€ 16.49korting
6 Maanden garantie
Zelfde disc, ander doosje.
Doosje
Let op: Handleiding bestaat niet
Minecraft: Wii U Edition Lelijk Eendje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
22.99
€ 16.49korting
6 Maanden garantie
Papieren kaftje licht beschadigd
Doosje
Let op: Handleiding bestaat niet
Boxshot Minecraft: Wii U Edition

Afbeelding voor  Minecraft Wii U Edition

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2015
Spelers:1-8
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller
EAN:0045496336318
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Minecraft Wii U Edition

Afbeeldingen

Speel als Steve in een avontuur waarin je alles kunt bouwen wat je wil!
Speel als Steve in een avontuur waarin je alles kunt bouwen wat je wil!
Dat ravijn kan maar beter onbereikbaar zijn.
Dat ravijn kan maar beter onbereikbaar zijn.
De <a href = https://www.mariowii-u.nl>Wii U</a> Edition bevat exclusief content zoals dit Mario-universum.
De Wii U Edition bevat exclusief content zoals dit Mario-universum.
Pixel arts zijn populair!
Pixel arts zijn populair!
Afbeelding voor Minecraft Wii U Edition

Links

Beoordelingen voor   Minecraft Wii U Edition

Beoordelingen Minecraft: Wii U Edition

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

60
11 jaar
Zoveel te doen wat je ook in het echt zou willen doen
Op de Wii U heb je in Minecraft een creative mode, een survival mode en een adventure mode. De survival mode speel ik al weken lang samen met mijn broertjes op zaterdag en zondag ochtend. (Hier voor heb je wel Pro/Classic controlllers nodig.) Je speelt samen in split screen in de open wereld. Leuk is dat je elkaar tegen komt en kunt helpen.

In de creatieve mode heb je alle blokken om vrij mee te bouwen. Leuk is dat je hier alles kunt (na) bouwen uit de boeken en YouTube filmpjes.

In de survival mode moet je zien te overleven. In de open wereld zijn monsters, dorpjes en moet je zorgen voor een eigen bed. Je zou het kunnen uitspelen door een draak te verslaan, maar dat is ons eigenlijk nog nooit gelukt.

Er zijn meerdere werelden zoals ijs, vreselijke, tutorial en niet te vergeten de Mario wereld. In elke wereld zijn de blokken waar je mee bouwt anders en is het weer even opletten wat nu de oven bijvoorbeeld is.
Minecraft: Wii U Edition
Cijfer:
9,5

13 jaar
top spel:)
Minecraft is een geweldig spel dat iedereen moet spelen, ook op de Wii U! Minecraft: Wii U Edition is natuurlijk wel een oude versie wat wel jammer is. Maar ik heb er heel veel uren speelplezier aan gehad!
Cijfer:
9,8

20377
17 jaar
Leuk om thuis te spelen
Erg leuk om te spelen. Deze versie lijkt op de Minecraft die je op je iPad hebt, maar heeft het voordeel dat het veel mooier is en veel praktischer met de knoppen van de Wii-U.
Als je de versie van de tablet leuk vindt ga je deze Wii U Edition ook geweldig vinden.
Minecraft: Wii U Edition
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

356
41 jaar
Minecraft met Mario-wereld voor Wii U
Het is leuk, maar als je een andere versie van het spel al hebt, is het wel overbodig.

De game is niks anders dan Minecraft, alleen het komt met een Mario-wereld ingebouwd. Hier zijn allemaal Mario-dingen gebouwd en het is leuk om te verkennen. Je kan ook in Mario-stijl bouwen of in survival, dat is erg leuk. Maar als je al een andere versie hebt, brengt het te weinig nieuwe dingen mee om hem te gaan kopen.
Minecraft: Wii U Edition
Cijfer:
7,0

235
14 jaar
Minecraft, een hele leuke en leerzame game voor jong en oud!
Minecraft is echt een klassieker. Zelf ben ik nog niet zo lang geleden begonnen met de Console Editie te spelen van Minecraft, ik wilde gewoon eens meemaken hoe dat vroeger ging op Console, en het was te gek! Het is echt een heel andere ervaring dan de PC-versie van Minecraft. Maar wel heel leuk! Al met al is de Minecraft: Wii U Editie een hele goede koop voor mensen met een Wii U.
Minecraft: Wii U Edition
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Minecraft: Wii U Edition

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Geheim - 1 Persoonlijke tip

Easter Eggs en Glitches:
Duplicatie Glitch
Blearable
235
Als je oneindig diamanten, ijzer, goud en nog veel meer wilt, dan is er een hele handige tutorial. Weet wel, dat het alleen met de blokken werkt die je naar een item kan doen, en weer terug naar een blok, bijvoorbeeld diamanten. Als je 1 diamanten blok naar diamanten terug maakt, kan je die 9 diamanten ook weer naar een blok maken. Het werkt dus alleen met zulke blokken (ijzer, goud, diamantblokken, Redstoneblokken, Coalblokken, Lapis Lazuli-blokken, smaragdblokken, hooibalen, gedroogde kelp-blokken, slijmblokken)

 

Geheimen:
Waar vind je? Sponzen!
Blearable
235
Sponzen, ja de meeste kennen het wel, maar wist je dat het ook in Minecraft zit? En waar vind je het eigenlijk? Nou, de eerste stap is om een Oceaan Monument te vinden. Daarna moet je de Elder Guardians/Oude Bewakers doden, want als je die niet eerst doodt, zal je keer op keer mijnmoeheid/mining fatique krijgen, en zal het eeuwig duren voor je ook maar 1 blok zult kunnen breken. Wanneer je ze alle drie hebt gedood, kan je op zoek gaan naar de sponzen. Er zijn 2 kamers vol met sponzen, je zal ze kunnen vinden door te zoeken, bekijk de video voor instructies! (De video is in het Engels) Hopelijk heeft het je kunnen helpen!!

 

Easter Eggs en Glitches:
Regenboog Schaap
Blearable
235
Als je naamkaartje jeb_ noemt in een aambeeld, en je geeft je schaap die naam, zal hij steeds van kleur veranderen!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
De Enderdraak
Blearable
235
14 jaar
Voor iedereen die moeite heeft met de Enderdraak te verslaan, heb ik hier een goede tip!

Als eerste, zou ik op zoek gaan naar diamanten en lapis lazuli, en proberen genoeg diamanten te vinden voor een hele diamanten harnas, diamanten zwaard, diamanten pikhouweel, en nog 2 diamanten overlaten voor een betoverblok. Wanneer je je diamanten pikhouweel hebt, is het het beste, om op zoek te gaan naar obsidiaan. Dat is een paarsachtig blok, dat gevormd wordt als water tegen lava aankomt. Wanneer je het hebt gevonden, zou ik in totaal 14 obsidiaan mijnen. Wanneer je dat hebt gedaan, zou ik een betoverblok maken, en boekenkasten, want met boekenkasten kan je de betoveringen beter maken. Dan is het het beste om je diamanten harnas en zwaard te gaan betoveren. Als je dat hebt gedaan, zou ik een boog maken en die ook betoveren. Daarna zou ik proberen zo veel mogelijk pijlen te verzamelen als je maar kan. Je kan pijlen ook ruilen met dorpelingen.

Als je dat hebt gedaan, zou ik een Nether-portaal maken en op zoek gaan naar een Nether-kasteel en daar genoeg Blazen vermoorden, zodat je in totaal 8 - 10 Blaze-staven hebt. Wanneer je dat hebt gedaan, kan je teruggaan naar de gewone wereld, en daar op zoek gaan naar een woestijn, want daar spawnen de meeste Endermannen in de nacht. Als je dat hebt gedaan, zou ik een ruimte maken van twee blokken hoog, breed genoeg zodat de Endermannen je niet kunnen raken. Ik zou genoeg Ender-parels verzamelen, totdat je er 14 - 16 hebt. Als je dat hebt gedaan, zou ik van de Blaze-staven, Blaze-poeder maken, de Ender-parels combineren met het Blaze-poeder.

En dan komt de laatste stap: nu moet je de Ender-ogen gooien en dan de richting volgen waar het oog heen gaat. Wanneer je het oog gooit, maar hij gaat terug, zou ik nog 20 blokken die richting uit lopen en er dan weer 1 gooien. Gaat hij dan weer de andere kant op, dan weet je dat daar de plek is waar je het End-portaal kan vinden. Je kan bij deze plek ook heel veel boekenkasten vinden in de bibliotheek. Wanneer je het portaal gevonden hebt, moet je alle portaalblokken waar geen oog in zit, een oog in doen. Dan ben je klaar om erin te springen. Zorg wel dat je blokken hebt, omdat je mogelijk moet bouwen naar het gewone eiland.

Wanneer je daar bent, is de eerste stap om alle kristallen op de torens kapot te schieten met je pijl en boog. Als dat gedaan is, kan de draak geen levens meer erbij krijgen en is het dan de taak om hem te doden. Als hij in de lucht is, zou ik op hem schieten met je boog, en als hij is geland, zou ik hem slaan met je zwaard. Als hij gedood is, kan je weer terug naar de gewone wereld!

Ik wens jullie allemaal veel succes!

[Extra tips: Een emmer water meenemen, zodat je daarmee je val kan breken als je die plaatst voor je landt.

Drankjes brouwen die helpen bij het gevecht. (Sterkte, langzaam vallen, etc.)
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg