x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Need for Speed: Most Wanted U - Wii U All in 1!

De prachtige graphics en extra content maken dat Need for Speed: Most Wanted zonder twijfel het meest compleet is op de Wii U.
Professionele beoordeling: 8,3 - Lees de review!

Kopen:

Need for Speed: Most Wanted U in Buitenlands Doosje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
28.99
€ 20.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde disc, ander doosje.
Need for Speed: Most Wanted U Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
25.49
€ 16.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Need for Speed: Most Wanted U
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
24.49
20.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Need for Speed: Most Wanted U

Afbeelding voor  Need for Speed Most Wanted U

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Race
Uitgebracht:2013
Spelers:1-6
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus)
EAN:5030946109814
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Need for Speed Most Wanted U

Afbeeldingen

Scheur over het asfalt in meer dan zestig razendsnelle wagens!
Scheur over het asfalt in meer dan zestig razendsnelle wagens!
Volgens uitgever EA ziet Need for Speed: Most Wanted er het mooist uit op de Wii U.
Volgens uitgever EA ziet Need for Speed: Most Wanted er het mooist uit op de Wii U.
De game kent geen splitscreen racing, wel kan speler twee met de GamePad assisteren.
De game kent geen splitscreen racing, wel kan speler twee met de GamePad assisteren.
Wissel on the fly van auto met een simpele druk op het touchscreen.
Wissel on the fly van auto met een simpele druk op het touchscreen.
Afbeelding voor Need for Speed Most Wanted U

Links

Beoordelingen voor  Need for Speed Most Wanted U

Beoordelingen Need for Speed: Most Wanted U

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

500
13 jaar
Verschilt weinig van origineel, maar heel leuk
Need for Speed: Most Wanted U is een leuke game. Het is de enige Need For Speed op de Wii U en erg moeilijk te verkrijgen als je het niet in de eShop wilt kopen.

Op grafisch niveau ligt deze variant hoger dan die van de Xbox 360 en Playstation 3, maar even hoog als de pc-variant. De gameplay blijft hetzelfde.

Je rijdt in een open wereld waar je races kan doen en uiteindelijk de Most Wanted kan worden. Met de Gamepad kan je extra dingen doen, zoals wisselen tussen dag en nacht en wel verkeer of geen verkeer, maar het principe blijft dus hetzelfde. Erg leuk als je van open-wereldspellen houdt.
Cijfer:
8,2


18251
18 jaar
Goede racegame met prachtige graphics op de Wii U
In de game Need for Speed: Most Wanted U rijd je met dure auto's in een openwereld en neem je deel aan events en straatraces met maar één doel: de 'most wanted' van de stad te worden.

Het is leuk om te kunnen zeggen dat de Wii U-versie van dit spel zonder twijfel de beste console-versie is. Dit doordat de graphics een stuk beter zijn dan bij de PlayStation 3 en Xbox 360, maar ook doordat de Wii U GamePad erg handig is in dit spel. Zo is het super makkelijk om al rijdend van auto te wisselen met een druk op het scherm.

Wel jammer aan dit spel is dat het niet de mogelijkheid heeft om te racen in een locale multiplayer, iets dat toch een welkome toevoeging is in dit genre. Daarnaast bevat de Wii U-versie niet alle DLC. Voor de rest is Need for Speed: Most Wanted U een dikke aanrader.
Cijfer:
8,3

219
16 jaar
Meesterwerk voor een race game.
Waar zou ik eens beginnen.. Dit spel is echt een pareltje en erg goed geport naar de wii u.. Laten we beginnen met de "campaign"

De campaign is erg goed in elkaar gezet, je moet de "most wanted" worden wat inhoud dat je de meest gewilde straat racer bent in die stad. Er zijn tien most wanted racers daar en die moet je allemaal verslaan, Hoe vraag je me?, dat is simpel je moet eerst winnen in een race tegen hun (met soms politie achter je) daarna wanneer je de race hebt gewonnen krijg je de keuze om tegen ze aan te rammen (wat erg moeilijk is), wanneer je dat is gelukt krijg je dezelfde auto die je net hebt ingebeukt. Door dat je raced en wint krijg je ook onderdelen, dit kun je gebruiken om je "unique" auto te krijgen die misschien snel schakelt of misschien met banden die goed in het zand kunnen rijden...
Lees meer...

De keuzes van auto’s zijn echt veel, een leuke extra’tje die unique is op de Nintendo Wii u is dat je (als je op de tv spelt) een paar opties hebt op je gamepad, dat zijn van dag tot nacht kan veranderder wat echt vet is, de verkeer kunnen laten verwdijnen wat super handig is wanneer je lekker wilt scheuren door de stad, en misschien wel het belangrijkste dat je " On the go" van auto’s kunt verwisselen, dit is super handig en echt vet... Ook kun je voor een map kiezen wat vrijwel een hack is.. je kunt de politie ( in je buurt) in de gaten houden en de weg voor je neus zien....

Het laatste waar ik het over wil hebben is het muziek.. De muziek past echt bij Need For Speed Most wanted en ik luister er vaak nog naar (Op YouTube) helaas maakt EA zulke games niet meer..

Dit is echt een Must Have op je Nintendo switch!
Verberg.
Need for Speed: Most Wanted U
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

744
14 jaar
Leuk en mooi gemaakt voor mensen die van racen houden
Need for Speed: Most Wanted U is leuk en mooi gemaakt. Voor mensen die van race games en ook van uitdaging houden is dit een perfect spel! De wegen en de auto's enz. zijn allemaal mooi gemaakt. Ik vind racen erg leuk, vooral in mooie auto's waarin je lekker hard kunt scheuren.NfS Most Wanted Wii U is zeker een aanrader voor mensen die racen leuk vinden!
Cijfer:
8,5

20377
13 jaar
Lijkt heel erg op origineel
Need for Speed: Most Wanted U is een erg leuk spel maar hij lijkt op het origineel. In het spel kan je racen voor geld. Je rijdt rond en als je een auto vindt mag je hem hebben, dat is erg leuk. Als je goed bent in racen en tegen een uitdaging kan is het spel wat voor jou, hij alleen wel moeilijk te verkrijgen.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Need for Speed: Most Wanted U

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Easter Eggs en Glitches:
Super Mario easter egg
Mvoske
18251
Er zit een enorme verwijzing naar de Super Mario Bros.-serie in Need for Speed: Most Wanted U. Er is namelijk een typische groene buis waar je met je auto in kan gaan. Hoe het precies moet zie je in dit filmpje. De easter egg zit enkel en alleen in de Wii U-versie van het spel.

 

Persoonlijke tip:
Stijlvolle start
Mvoske
18251
17 jaar
Wanneer je de ZL- en ZR-toets gelijktijdig inhoudt, beginnen je achterste banden te piepen en te roken. Is dit nuttig? Nee, niet echt. Maar het is zeker eens leuk om gedaan te hebben!

Persoonlijke tip:
Alle liedjes uit Need for Speed: Most Wanted U
Mvoske
18251
17 jaar
Een belangrijk punt bij Need for Speed-games is de gelicenseerde muziek. Onderstaand filmpje behandeld alle liedjes van Need for Speed: Most Wanted U.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2013 - 2023 Mario Wii U