x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Project Zero: Maiden of Black Water - Wii U All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Project Zero: Maiden of Black Water is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 77.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Project Zero: Maiden of Black Water

Afbeelding voor  Project Zero Maiden of Black Water

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Horror
Uitgebracht:2015
Spelers:1
Leeftijd:18+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Controller:Wii U Gamepad
EAN:0045496335052
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Project Zero Maiden of Black Water

Afbeeldingen

Je speelt voornamelijk als hoofdpersonage Yuri Kozukata.
Je speelt voornamelijk als hoofdpersonage Yuri Kozukata.
Hoewel de game in Europa al gecensureerd is, zal er aan vrouwelijk school geen gebrek zijn.
Hoewel de game in Europa al gecensureerd is, zal er aan vrouwelijk school geen gebrek zijn.
Ook Ayane uit de Dead or Alive-serie maakt haar opwachting als gastpersonage.
Ook Ayane uit de Dead or Alive-serie maakt haar opwachting als gastpersonage.
Gebruik de gyroscoop van de Wii U GamePad om foto's vast te leggen.
Gebruik de gyroscoop van de Wii U GamePad om foto's vast te leggen.
Afbeelding voor Project Zero Maiden of Black Water

Links

Beoordelingen voor   Project Zero Maiden of Black Water

Beoordelingen Project Zero: Maiden of Black Water

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1


19753
26 jaar
Een bijzondere horrorgame dankzij de Camera Obscura
Project Zero: Maiden of Black Water, ook bekend als Fatal Frame: Maiden of Black Water in sommige regio’s, is een survival horror-game ontwikkeld door Koei Tecmo voor de Wii U.

De game maakt gebruik van een unieke camera-mechanica waarbij je geesten bestrijdt door ze te fotograferen. De Wii U GamePad fungeert als de Camera Obscura, waarmee je geesten kan vastleggen en aanvallen.
Lees meer...

Maiden of Black Water staat bekend om zijn sfeervolle en enigszins angstaanjagende omgevingen. De game creëert een intense en beklemmende atmosfeer die bijdraagt aan de horrorervaring.

Het spel introduceert meerdere speelbare personages, elk met hun eigen verhaallijn en unieke perspectieven op de gebeurtenissen rond de berg Hikami, waar geesten ronddwalen.

Water speelt een cruciale rol in het verhaal, en regen is een constant terugkerend element in het spel. Het heeft niet alleen invloed op de sfeer, maar heeft ook effect op de gameplay en de interactie met geesten.

Het verhaal van Maiden of Black Water is verdeeld in episoden, waarbij je de gebeurtenissen vanuit verschillende perspectieven ervaart. Dit draagt bij aan de diepte van het verhaal en onthult geleidelijk aan het mysterie van de spookachtige berg.

Een interessant aspect van de game is dat het fysiek vrij zeldzaam is, vooral buiten Japan. Dit heeft bijgedragen aan de cultstatus van het spel onder verzamelaars.

De unieke benadering van survival horror en de enge atmosfeer maken van deze game een toffe ervaring, maar de wat trage gameplay en herhalende elementen maken het geen topper. Desondanks kan ik Project Zero: Maiden of Black Water aanbevelen voor liefhebbers van het horror-genre die op zoek zijn naar een enge ervaring op de Wii U.
Verberg.
Cijfer:
8,0

50
49 jaar

Ik ben een echte horror fan.
Heb dus al veel spelen gespeeld, mijn favoriet was sillent hill maar deze is nog heftiger. Mooie grafics en veel griezelige momenten komen in dit spel voor. Heb eerst de demo gespeeld en vond het echt jammer dat het voorbij was, ik ging er helemaal in op. Vooral het bos was zeer spannend en beangstigend. En dat het een keer niet om wapens gaat maar een camera: Wat een super idee! Voor horror fans echt een aanrader.
Project Zero: Maiden of Black Water
Cijfer:
10

2125
24 jaar
Project Zero: Maiden of Black Water is oldskool goed!
Ik ben geen fan van dit soort horror-games, want ik speel soms meer met m'n ogen dicht dan open. Dat is niet altijd even handig. Dat terzijde gelaten, wil ik iedere game wel altijd uitproberen. Mooi! Er stond een demo van het spel in de Nintendo eShop.

Wat mij meteen opviel is de oubollige sfeer in de game. Een sfeer die vaak bij horrorfilms op te merken valt. Hierdoor wordt je goed in de het spel meegezogen.

Er is leuk gebruik gemaakt van de gamepad. Verder kun je veel tijd in het spel steken. Het spel is soms ook ietwat verwarrend. Het kan soms even duren voor je erachter komt wat je moet doen.

Ben je gek op een Japanse horrorstijl? Dit is echt een game voor jou.
Cijfer:
6,9
Lees meer beoordelingen.


21109
14 jaar
Super toffe én unieke horror met Wii U GamePad!
Project Zero: Maiden of Black Water is een goede horrorgame die gebruik maakt van de Wii U GamePad. De Camera-gimmick werkt heel goed en is erg origineel. De sfeer is echt top. Een goede horrorgame, en zeker de beste op de Wii U!
Cijfer:
8,9

20377
17 jaar
Minder leuk als gedacht
Project Zero: Maiden of Black Water bevat veel bijzondere handelingen die je moet verrichten. Wat wel leuk is, is dat je de GamePad gebruikt om foto's mee te maken, bijvoorbeeld als je een verlaten woning aan het onderzoeken bent of in het donker op een bospad loopt. Verder speel je met de controller zelf. Je bent daarop lekker bezig en doet 2 dingen tegelijkertijd.
Cijfer:
6,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Project Zero: Maiden of Black Water

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Project Zero: Maiden of Black Water... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.