x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Call of Duty: Black Ops II - Wii U All in 1!Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Call of Duty: Black Ops II

Afbeelding voor  Call of Duty Black Ops II

Game trailer Call of Duty: Black Ops II

Kop

Specificaties Call of Duty: Black Ops II

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Shooter
Uitgebracht:2012
Spelers:1-8
Leeftijd:18+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk
EAN:5030917113987
Goede Badges:
Slechte Badges:

Iets voor jou?

Afbeelding voor Call of Duty Black Ops II

Afbeeldingen van Call of Duty: Black Ops II

Speel als Alex Mason in de jaren '80, en als Raul Menendez in 2025!
Speel als Alex Mason in de jaren '80, en als Raul Menendez in 2025!
Het is weer schieten geblazen op 15 maps in de online multiplayer.
Het is weer schieten geblazen op 15 maps in de online multiplayer.
Natuurlijk is er ook weer een zombiemodus...
Natuurlijk is er ook weer een zombiemodus...
Attentie alle eenheden! Zwartrijder gesignaleerd! Schakel doelwit koste wat het kost uit!
Attentie alle eenheden! Zwartrijder gesignaleerd! Schakel doelwit koste wat het kost uit!
Afbeelding voor Call of Duty Black Ops II

Links voor Call of Duty: Black Ops II

Beoordelingen voor  Call of Duty Black Ops II

Beoordelingen Call of Duty: Black Ops II

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

1268
28 jaar
Om je mee uit te leven
Ben je wat ouder en heb je wat stress, hard gewerkt, of gewoon zin in wat leuks; dan kan je lekker knallen om je wat op te luchten.

Call of Duty: Black Ops II is grafisch een zeer mooi spel. Alles is met zorg ontwikkeld. Het viel me op de de shaders (hoe texturen worden weergeven) erg mooi zijn op de gezichten en het water e.d.
Lees meer...

De single player missies zijn mooi, bijna theatraal. Het is ook niet zo moeilijk; je kan hem ook op makkelijke stand zetten. Het verhaal ervan volg ik alleen voor geen meter. Ik denk dat je deel 1 gespeeld moet hebben.

De besturing is geweldig. Ik raad wel aan een pro controller te gebruiken en niet de gamepad. Soms zitten de toetsen wat te ver weg, maar nog dichterbij dan op echte wapens.

Zelf betaalde ik maar 6 euro voor de game, dat hij leuk is is voor mij een aangename verrassing. Tot mijn verbazing zit er ook een zombie modus in; wat wel leuk is, maar ik houd daar niet zo van.
Ik geef Call of Duty Black Ops II een dikke 9. Als ik er 50 voor moest betalen kreeg het een 8. Maar ik betaalde maar 6 euro ervoor.
Verberg.
Cijfer:
9,0


18251
18 jaar
Erg compleet Call of Duty-spel waar je uren zoet mee bent
Call of Duty: Black Ops II biedt exact hetgeen wat je van een Call of Duty-game verwacht: een verslavende multiplayer met massa's aan content waar je uren zoet mee bent. Daarnaast bevat het spel ook een campaign, maar deze voelt, zoals bij de meeste van dit soort shooters, minderwaardig aan en begint na een tijdje wel te vervelen. Als derde speltypen bevat Call of Duty: Black Ops II ook een Zombies modes die ook zeer verslavend werkt en zeker de moeite waard is.

Wat leuk is, is het feit dat Call of Duty: Black Ops II erg compleet aanvoelt op de Wii U. Zo draait het spel soepel op 60 frames per seconde, is er een grote keuze aan controllers en hoef je door middel van de GamePad niet het scherm te delen wanneer je samen met een vriend speelt. Het enige minpunt aan deze versie is dat het, buiten de Nuketown-map, geen DLC bevat.
Cijfer:
9,0

983
18 jaar
GamePad functies werken erg goed!
Call of Duty B.O. 2 is een heel leuk spel. Het is handig dat je de Wii U gamepad kan gebruiken als TV wanneer je echt je bed niet uit wil komen. Echter zijn er ook wat minpunten aan de versie op de Wii U. Er is geen DLC op de Wii U, dus je mist de beste zombie maps. Niet heel veel mensen spelen Call of Duty op de Wii U online dus er zijn game modes die je niet kunt spelen omdat er te weinig mensen beschikbaar zijn.

Ik moet wel zeggen dat het tweedehands erg goedkoop is en dus zijn geld meer dan waard is! Als je geen zombies speelt is de versie op de Wii U misschien wel de beste door de gamepad functies.
Call of Duty: Black Ops II
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
First person shooter met 3 erg leuke modi
Deze Call of Duty combineert de campaign, online modus en mijn favoriet: de zombie survival. In elke modus gaat het om zo veel mogelijk vijanden afschieten met de wapens die je hebt.
Zombies hebben goede a.i., leuke gameplay. Call of Duty: Black Ops II is dan ook echt een goede first person shooter op de Wii U. De game is geschikt om in te stappen in de Call of Duty reeks.
Cijfer:
9,0

1210
13 jaar
Veel mooier dan de vorige Black Ops
Dit spel is een nieuwe upgrade, hij is veel mooier. CoD Black Ops II is een erg leuk spel, probeer je te verstoppen voor de vijand, en schiet hem dood. Het is veel leuker ten opzichte van de vorige Call of Duty Black Ops, die is minder leuk. En de graphics van het spel zijn beter en deze heeft mooiere werelden. Deze Black Ops is zeker het geld waard.
Call of Duty: Black Ops II
Cijfer:
8,0

2114
14 jaar
Goed spel
Een prachtig spel, maar ik denk dat het wel beter is op de Playstation. Het schieten is goed (al zijn de controls soms lastig) en de storyline is leuk. Online is wat minder want de comunity is niet de vriendelijkste. Maar ik kan niet zeuren, want ik heb het gekocht voor 6 euro.
Call of Duty: Black Ops II
Cijfer:
7,2
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Review
Wil jij onze held worden? Kun jij goed leuke tekstjes schrijven? Schrijf een 3 minuten review voor Call of Duty: Black Ops II. Je verdient er 400 - 1000 muntjes mee!

kopje Geheimen en cheats voor Call of Duty: Black Ops II

Tips en geheimen, cheats en codes voor Call of Duty: Black Ops II

3 tips: 2 persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Easter Eggs en Glitches:
Atari Easter Egg
Mvoske
18251
De map Nuke Town 2025 is vol gestopt met poppen. Wanneer je al deze poppen onthoofd, is het mogelijk een potje te spelen op een Atari. Hoe het precies in zijn werk gaat wordt hieronder getoond:

 

Persoonlijke tip:
Ken de maps
Mvoske
18251
17 jaar
Wil je een echte pro worden in Call of Duty: Black Ops II? Dan is het eerst en vooral belangrijk alle maps uit je hoofd te kennen. Op deze manier weet je precies waar je naartoe moet lopen en waar meestal de actie zich bevindt.

Persoonlijke tip:
De beste worden in CoD?
Amroe
95
17 jaar
Een gouden tip om beter te worden Call of Duty is elke dag trainen op bots. Probeer elke dag voordat je online gaat spelen tegen bots te spelen op headshot only. Hierdoor train je jezelf hel erg hoofd gericht te schieten waardoor je altijd voordeel hebt in een gunfight.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.
Afbeelding voor Call of Duty Black Ops II

Links voor Call of Duty: Black Ops II

Iets voor jou?

Thuiswinkel Waarborg
© 2013 - 2019 Mario Wii U