x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

amiibo Green Yarn Yoshi - Yoshi’s Woolly World series - All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Green Yarn Yoshi - Yoshi’s Woolly World series is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 31.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Green Yarn Yoshi - Yoshi’s Woolly World series

Afbeeldingen voor  amiibo Green Yarn Yoshi - Yoshis Woolly World series

Afbeeldingen

De Wollen Yoshi's zijn erg schattig!
De Wollen Yoshi's zijn erg schattig!
Wanneer je een Woolly <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Yoshi_Nr_3_-_Super_Smash_Bros_series>Yoshi amiibo</a> inscant verschijnt er een 2e yoshi in je spel!
Wanneer je een Woolly Yoshi amiibo inscant verschijnt er een 2e yoshi in je spel!
De Wollen <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Yoshi_Nr_3_-_Super_Smash_Bros_series>Yoshi amiibo</a> kan zelfs gebruikt worden in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Mario_Party_10>Mario Party 10</a>!
De Wollen Yoshi amiibo kan zelfs gebruikt worden in Mario Party 10!
Beoordelingen voor  amiibo  Green Yarn Yoshi - Yoshis Woolly World series

Beoordelingen Green Yarn Yoshi - Yoshi’s Woolly World series

1 beoordeling - cijfer 8,0

744
14 jaar
Je kunt er veel extra's mee!
Green Yarn Yoshi Amiibo is een poppetje dat helemaal van wol is gemaakt en het ziet er grappig uit. Je kunt dit poppetje bij een aantal spellen van de Wii-U gebruiken: bij het spel Yoshi's Woolly World er komt dan een extra Yoshi in het spel terecht en je speelt met 2 Yoshi's op een controller, deze Yoshi kan je dan helpen hindernissen te passeren. Je kunt in het spel Mario Party nog een extra modus spelen: Amiibo-party. Je kunt het poppetje ook gebruiken bij Mariokart 8, dan krijg je een Yoshi-pak om het hoofd van je eigen mii-poppetje heen (dus dan heeft je mii-poppetje een Yoshi pak aan).
Natuurlijk kun je de Yoshi Amiibo ook nog voor een aantal andere games gebruiken op de Wii-U. Ik heb het poppetje in een set gekocht met het spel Yoshi's Woolly World erbij, maar het poppetje is ook los te koop. Als je nog geen Amiibo heb is het zeker leuk om voor deze Amiibo te kiezen!
Green Yarn Yoshi - Yoshi’s Woolly World series
Cijfer:
8,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg