x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Hyrule Warriors - Wii U All in 1!

Chaotische combat in gave Zelda-crossover!
Professionele beoordeling: 8,6 - Lees de review!

Kopen:

Hyrule Warriors
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
17.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Hyrule Warriors in Buitenlands Doosje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
15.49
€ 12.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde disc, ander doosje.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Hyrule Warriors

Afbeelding voor  Hyrule Warriors

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2014
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller,
Wii Afstandsbediening (Plus),
Nunchuk
EAN:0045496333539
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Hyrule Warriors

Afbeeldingen

<a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Hyrule_Warriors>Hyrule Warriors</a> bevat vele speelbare personages uit de The Legend of Zelda-serie.
Hyrule Warriors bevat vele speelbare personages uit de The Legend of Zelda-serie.
Ho, King Dodongo, kijk je wel uit voor je eigen Moblins? Op deze manier hoef ik niks meer te doen...
Ho, King Dodongo, kijk je wel uit voor je eigen Moblins? Op deze manier hoef ik niks meer te doen...
Ken je de Spinner nog, dat zinloze item uit Twilight Princess? Het heeft een kleine upgrade gehad...
Ken je de Spinner nog, dat zinloze item uit Twilight Princess? Het heeft een kleine upgrade gehad...
Hee hagedis, zal ik jou eens even terugslaan naar Jurassic Park?
Hee hagedis, zal ik jou eens even terugslaan naar Jurassic Park?
Beoordelingen voor   Hyrule Warriors

Beoordelingen Hyrule Warriors

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5


19753
26 jaar
Grootschalige gevechten met al je favoriete Zelda-personages!
Hyrule Warriors, ontwikkeld door Koei Tecmo en Team Ninja in samenwerking met Nintendo, biedt een unieke twist aan het traditionele Zelda-universum door de kenmerkende actie van de Dynasty Warriors-serie te integreren.

In tegenstelling tot traditionele Zelda-spellen, richt Hyrule Warriors zich op grootschalige gevechten waarin spelers hordes vijanden tegelijkertijd bevechten. Dit element, geërfd van Dynasty Warriors, geeft een epische schaal aan de gevechten.
Lees meer...

Hyrule Warriors biedt een indrukwekkende cast van speelbare personages, waaronder bekende gezichten zoals Link, Zelda en Ganondorf, maar ook minder bekende personages uit de Zelda-serie. Elk personage heeft unieke vaardigheden en wapens, waardoor de gameplay gevarieerd blijft. Het feit dat ook minder bekende personages speelbaar zijn, maakt deze game al de moeite waard.

Ondanks de snelle actie bevat Hyrule Warriors strategische elementen. Zo moet je je bewegingen plannen, basissen verdedigen en prioriteiten stellen om succesvol te zijn op het slagveld.

De game behoudt de essentie van de Zelda-franchise met herkenbare locaties, iconische vijanden en geluidseffecten. Fans van de serie zullen genieten van de nostalgische elementen die zijn geïntegreerd in de nieuwe en dynamische gameplay.

Hyrule Warriors biedt veel content, waaronder een verhaalmodus, avonturenmodus en diverse uitbreidingspakketten (betaalde DLC). Dit zorgt voor een langdurige en boeiende spelervaring. Mocht je een Nintendo Switch hebben, dan is Hyrule Warriors: Definitive Edition een aanrader, aangezien deze versie alle DLC bevat.

Over het algemeen wordt Hyrule Warriors gewaardeerd voor zijn unieke combinatie van Zelda-personages en de actievolle gameplay van Dynasty Warriors. Het is een aanrader voor zowel fans van de Zelda-serie als liefhebbers van hack-and-slash-games op de Wii U.
Verberg.
Cijfer:
8,5

185
15 jaar
Anders, maar toch goed
Zeker een heel ander spel dan de rest van de Zelda games, maar toch bevat het de vertrouwde Legend of Zelda charmes. Zeker aan het begin van het spel merk je hoe fijn het wel niet is om is een keer total rampage te gaan op tientallen monsters die vroeger een stuk meer moeite en tijd koste om te verslaan. Met een redelijk groot soortement van karakters en wapens, plus het upgrade systeem bevat Hyrule Warriors veel speelplezier en een (voor de serie) unieke ervaring.
Cijfer:
8,1

2125
22 jaar
Sla je door de game heen
Nadat ik een aantal Dynasty Warriors delen had gespeeld, had ik al verwacht dat ik dit een must-have zou vinden. Wat wil je nog meer? Een spel dat op Dynasty Warriors lijkt, met Link in de hoofdrol! Het is geen moeilijk spel, want je kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen, waardoor het een zeer aangenaam spel om te spelen is. Verder ziet het spel er mooi uit en heeft voldoende opties qua levels.
Hyrule Warriors
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

12 jaar
Even goed als andere Zelda games
Ik weet dat dit spel gewoon Dynasty Warriors is maar dan met Zelda personages, maar dit is even goed als normale Zelda-games.

Het aantal personages in dit spel is heel goed vergelijkbaar met personages uit Ocarina Of Time, Twilight Princess en Skyward Sword(en downloadbare Majora's Mask personages). Elke vechter heeft minstens één wapen en een unieke speelstijl. Ik vind het alleen jammer dat de wapens een beetje oneerlijk verdeeld zijn. Link heeft bijvoorbeeld zo'n 7(!) wapens terwijl de meeste andere personages er maar 1 hebben.
Lees meer...
Toch vind ik Link het leukst om mee te spelen. Met de nieuweling Lana op de tweede plaats.

Het vechten draait om keeps innemen, als je de allied base verliest en het is verloren. Om keeps in te nemen moet je genoeg vijanden die zich daarin bevinden verslaan tot de eigenaar van de keep verschijnt. Versla hem en je hebt de keep!

Het verhaal van Hyrule Warriors is misschien niet zo goed als bij andere Zelda's maar de gameplay blijft nog altijd even leuk. Speel het spel eerst is voor dat je erover oordeelt, waarschijnlijk vind je het wel goed!
Verberg.
Cijfer:
9,6

3068
22 jaar
Een leuke Zelda-spin-off
Er bestaan 3 versies van dit spel: Hyrule Warriors (Wii U), Hyrule Warriors: Legends (3DS) en Hyrule Warriors: Definitive Edition (Switch).
De Switch-versie is zeker de beste, omdat deze alle DLC bevat, daarna komt de Wii U-versie en de ’slechtste’ versie is de 3DS-versie.
Het is zeer leuk om als je favoriete Zelda-karakters te spelen, maar het spel kan wel wat repetitief worden. Dit is ook geen typisch Zelda-spel, maar een hack-and-slashgame.
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Hyrule Warriors

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 5 Persoonlijke tips - 2 Geheimen

Geheimen:
Alle Heart Pieces en Heart Containers
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je hoe je alle Heart Pieces en Heart Containers voor Link vindt, waardoor hij maximaal leven krijgt. Als je ook wil weten waar je alle Heart Pieces en Containers voor de andere personages vindt, kijk dan hier: http://www.zeldadungeon.net/wiki/Hyrule_Warriors_Heart_Pieces

 

Persoonlijke tip:
Gebruik je amiibo!
Destroymichel lle
2125
22 jaar
Heb je ook andere amiibo buiten Link of Zelda? Gebruik deze dan voordat je het spel begint te spelen. Start het spel op en plaats per dag maximaal 5 amiibo op de gamepad. Hierdoor krijg je leuke extra's, zoals wapens of rupees. Deze kunnen zeker van pas komen!

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
11333
17 jaar
Alle eindbazen hebben bepaalde zwakke plekken die je moet gebruiken om ze te verslaan, net als in de Zelda-games, en daarnaast moet je ze ook gewoon heel vaak slaan, zoals in de Dynasty Warriors-games. Deze combinatie maakt het wel eens lastig een eindbaas te verslaan, en daarom staan ze in deze video even makkelijk achter elkaar op een rijtje, zodat jij ze allemaal met gemak verslaat!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Alle Gouden Skulltula's
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je hoe je alle Gouden Skulltula's in de game verzamelt, waardoor je bepaalde speciale illustraties vrijspeelt!

 

Persoonlijke tip:
Gratis Items
NickGamerDutc ch
2114
14 jaar
Heb jij toevallig nog een Amiibo liggen van bijvoorbeeld Super Smash Bros. For Wii U, dan kun je die bij dit spel elke dag op je Gamepad zetten en krijg je elke dag een 1-3 sterren item.

Persoonlijke tip:
Spinner van Hyrule
NickGamerDutc ch
2114
14 jaar
Als je een Link of Toon Link Amiibo hebt en je zet deze op je Gamepad krijg je de Ancient Spinner zoals op de voorkant van het spel.

Persoonlijke tip:
Snel level-uppen
Le_jordy
1360
16 jaar
Als je een karakter snel wilt levellen is dit een van de beste tactieken. Hier heb je wel het eerste plaatje van de golden skulltulas voor nodig. Als je deze al hebt, heb je een level unlocked bij de Adventure mode onder een apart kopje ’rewards’. Maak eerst een EXP potion in de shop en start het level met het karakter die je wilt levellen.

Je start ergens in het midden van het level. Als je karakter een laag level heeft, zal het best moeilijk worden, want er zijn best hoge level monsters in het level aanwezig.

Het spel vertelt je om een bondgenoot te kiezen tussen 6 andere karakters. Wanneer je dit doet, zullen de andere 5 karakters vijandig worden. Wacht eerst 15 minuten en versla wat kleinere monsters voor EXP.

Ga daarna naar Midna toe en laat haar je bondgenoot worden. Als je nu pauzeert en op de map kijkt, zijn alle andere karakters al bijna dood en hebben bijna geen HP meer. Zorg dat jíj ze killt en je krijgt erg veel EXP van ze.

Als je dit hebt gedaan, komt er een baas helemaal links onderin die best wel pittig is, dus zorg ervoor dat je een beetje met je karakter om kunt gaan.

Nadat je de baas hebt verslagen zul je geheid 4 tot 5 levels zijn gestegen!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg