x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Ike (Nr. 24) - Super Smash Bros. series

Kopen:

Ike (Nr. 24) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
6.99aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Ike (Nr. 24) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Ike Nr 24 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

Ike, zoals hij verschijnt in Super Smash Brothers for <a href = https://www.mariowii-u.nl>Wii U</a>.
Ike, zoals hij verschijnt in Super Smash Brothers for Wii U.
Ike als speelbaar extra karakter in Fire Emblem Fates.
Ike als speelbaar extra karakter in Fire Emblem Fates.
Ike als hulp unit in Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia.
Ike als hulp unit in Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia.
Beoordelingen voor  amiibo  Ike Nr 24 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Ike (Nr. 24) - Super Smash Bros. series

1 beoordeling - cijfer 8,5

2114
14 jaar
Ike: Sterk maar langzaam
Ike vecht voor zijn vrienden! Ike is een van de wat langzamere karakters in smash. Hij rent langzaam maar in de lucht valt hij snel aan! Ik vind het vooral leuk om met hem de moeilijkste trucjes te doen, en als het dan lukt voel je je altijd geweldig. Een amiibo van ike zal lastig worden om te verslaan, ik ga beter maar wat trainen!
Ike (Nr. 24) - Super Smash Bros. series
Cijfer:
8,5

Productbeschrijving


Welkom bij de Fantastische wereld van Super Smash Bros met Ike Nr 24 van de Super Smash Bros-serie! Wowie! Deze amiibo is gebaseerd op Ike, een van de meest geliefde karakters uit de Fire Emblem-serie. Ike is een krachtige en moedige krijger, bekend om zijn enorme zwaard en zijn vastberadenheid in de strijd. Met deze amiibo kun je Ike tot leven brengen in verschillende Nintendo-games. Fantastisch, toch? Gebruik hem om speciale items vrij te spelen, je personage te trainen en nog veel meer. Ike is klaar om je gaming-ervaring naar een hoger niveau te tillen!

Historische Context


Ike maakte zijn debuut in de Fire Emblem-serie met "Fire Emblem: Path of Radiance" op de Nintendo GameCube en keerde terug in "Fire Emblem: Radiant Dawn" op de Wii. Zijn populariteit groeide enorm, vooral door zijn verschijning in de Super Smash Bros-serie. Sindsdien is hij een favoriet onder fans en blijft hij een iconisch personage in de Nintendo-wereld.

Recensies van Experts


IGN schrijft: "Ike is een krachtige toevoeging aan de Super Smash Bros-serie. Zijn sterke aanvallen en indrukwekkende moveset maken hem een favoriet bij veel spelers." GameSpot voegt daaraan toe: "Ike’s amiibo biedt een geweldige manier om een van de meest geliefde Fire Emblem-personages tot leven te brengen in je games. Absoluut een must-have voor fans."

Iets voor jou?


Deze amiibo is perfect voor fans van de Fire Emblem-serie en spelers van Super Smash Bros die graag hun collectie willen uitbreiden. Ook verzamelaars van amiibo-figuren zullen deze Ike-amiibo Fantastisch vinden! Of je nu een doorgewinterde speler bent of een nieuwkomer in de wereld van Nintendo, Ike zal je zeker niet teleurstellen.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard amiibo-figuren zijn er ook speciale edities en bundels beschikbaar, zoals de Fire Emblem-amiibo-collectie. Deze bevatten andere iconische personages uit de serie zoals Marth, Lucina en Roy. Deze speciale edities zijn een geweldige aanvulling op je collectie en bieden extra in-game voordelen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het spelen met Ike, probeer dan ook eens andere Fantastische Nintendo-games zoals "Fire Emblem: Three Houses" voor de Nintendo Switch of "Super Smash Bros. Ultimate" waar je met een breed scala aan personages kunt vechten, inclusief onze held Ike!

Compatibiliteit


De Ike Nr 24 amiibo is compatibel met verschillende Nintendo-platforms, waaronder de Nintendo Switch, 3DS en Wii U. Je kunt deze amiibo gebruiken in games zoals "Super Smash Bros. Ultimate", "Fire Emblem: Three Houses", en "Fire Emblem Warriors". Amiibo-figuren zoals Ike bieden je extra content en mogelijkheden in de games die je speelt. Fantastisch, toch?

Bleh, ik kan niet wachten om met Ike te spelen en al die extra’s te ontdekken! Veel plezier en geniet van je Fantastische avontuur met Ike!
amiibo Ike (Nr. 24) - Super Smash Bros. series

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg