x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Roy (Nr. 55) - Super Smash Bros. series - All in 1!

Kopen:

Roy (Nr. 55) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
12.49
8.99aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Roy (Nr. 55) - Super Smash Bros. series

Beoordelingen voor  amiibo  Roy Nr 55 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Roy (Nr. 55) - Super Smash Bros. seriesProductbeschrijving


Wowie! Fantastisch nieuws voor alle Super Smash Bros-fans! Hier is Roy Nr 55, een geweldige amiibo uit de Super Smash Bros-serie. Roy is een krachtige en charismatische vechter uit de Fire Emblem-serie en staat bekend om zijn vurige zwaard en dappere strijdlust. Met deze amiibo kun je Roy tot leven brengen op je Wii U, Nintendo 3DS, en zelfs je Nintendo Switch!

Wanneer je Roy Nr 55 gebruikt in Super Smash Bros, kun je hem trainen en sterker maken door hem te laten vechten. Oepsie, als je niet oppast, wordt hij misschien wel sterker dan jij! Haha! Het is zóóóó leuk om je eigen vechter te trainen en te zien hoe hij evolueert naarmate je meer speelt. En wist je dat je Roy ook kunt gebruiken in andere games zoals Fire Emblem Warriors en Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia? Fantastisch toch!

Historische Context


Roy maakte zijn debuut in de Fire Emblem-serie met "Fire Emblem: The Binding Blade" en is sindsdien een favoriet onder fans. Zijn populariteit steeg enorm toen hij verscheen in Super Smash Bros. Melee, waardoor hij een iconisch personage werd in de Smash Bros-serie. Deze amiibo brengt de magie van Roy naar je favoriete Nintendo games, en dat is gewoonweg Fantastisch!

Recensies van Experts


IGN zei over Roy: "Roy is a powerful and versatile character in Super Smash Bros., with a moveset that rewards aggressive play. His amiibo is a must-have for any fan of the series."
GameSpot voegde toe: "The Roy amiibo is beautifully crafted and offers great in-game functionality, making it a valuable addition to any collection."

Iets voor jou?


Deze amiibo is perfect voor fans van de Super Smash Bros-serie en Fire Emblem-liefhebbers. Gamers die graag hun personages trainen en aanpassen zullen veel plezier beleven aan het gebruik van Roy in verschillende games. En natuurlijk is het ook een Fantastische toevoeging voor verzamelaars die hun amiibo-collectie willen uitbreiden!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Roy Nr 55, zijn er ook speciale edities van de Super Smash Bros amiibo beschikbaar, zoals de gouden Mario amiibo en de Limited Edition van Shulk. Deze speciale uitgaves zijn vaak geliefd bij verzamelaars en bieden extra verzamelwaarde.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het gebruik van Roy in Super Smash Bros, dan vind je deze games ook Fantastisch: "Fire Emblem: Awakening", "Fire Emblem: Three Houses", en "Hyrule Warriors: Definitive Edition". Deze games bieden spannende gevechten en strategische gameplay die je zeker zullen aanspreken!

Compatibiliteit


Deze Roy amiibo is compatibel met meerdere Nintendo consoles, waaronder de Wii U, Nintendo 3DS, en de Nintendo Switch. Je kunt hem gebruiken in Super Smash Bros, Fire Emblem Warriors, Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, en meer! Amiibo-figuren zijn een geweldige manier om extra content en functies in je games te ontgrendelen, en Roy is geen uitzondering. Fantastisch, toch?
amiibo Roy (Nr. 55) - Super Smash Bros. series

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg