x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205 - All in 1!

Kopen:

Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
31.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
100% compleet
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205

Afbeeldingen voor  Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205

Beoordelingen Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205

1 beoordeling - cijfer 8,0

20377
17 jaar
Erg veel speelplezier
LEGO Dimensions Team Pack 71205 is erg leuk om te spelen, wanneer je Owen en Acu gebouwd hebt. Je gebuikt hun wapens en activeert hun speciale vaardigheden om tegen vijanden te vechten en spannende puzzels op te lossen. Wanneer het moeilijk wordt, stuur je Owen's Velociraptor de lucht in om vijanden aan te vallen.
Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische avonturiers! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over de "Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205"! Wow, dit team pack brengt de spannende wereld van Jurassic World naar je LEGO Dimensions game. Je krijgt de kans om met Owen Grady en de machtige ACU Trooper te spelen. Niet te vergeten, je krijgt ook de iconische Velociraptor en Gyrosphere! Fantastisch, toch?

In deze game reis je naar het gevaarlijke Isla Nublar, waar je dinosaurussen kunt temmen, puzzels kunt oplossen en het opneemt tegen de kwaadaardige Indominus Rex. De gameplay is een mix van actie, avontuur en puzzels oplossen, met de unieke LEGO twist. Het bouwen van je personages en voertuigen in het echte leven en ze tot leven zien komen in de game is gewoonweg magisch!

Historische Context


Toen LEGO Dimensions in 2015 uitkwam, bracht het een revolutie teweeg in de wereld van speelgoed-naar-life games. Deze Jurassic World Team Pack voegt nog meer plezier en spanning toe aan het spel. De Jurassic World film uit 2015 was een gigantisch succes, en deze team pack laat je die avonturen herbeleven in LEGO-stijl. Fantastisch!

Recensies van Experts


IGN zei over de LEGO Dimensions sets, "The blend of physical and digital play is a match made in heaven for LEGO fans." En dat geldt zeker voor deze Jurassic World Team Pack! Eurogamer voegde toe: "A delightful addition to the LEGO Dimensions universe, bringing the excitement of Jurassic World to your living room."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van Jurassic World en LEGO liefhebbers van alle leeftijden! Kinderen zullen genieten van de avonturen en het bouwen, terwijl volwassenen de nostalgie en de uitdaging zullen waarderen. Of je nu een dino-fan bent of gewoon houdt van Fantastische LEGO games, deze team pack is echt iets voor jou!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast deze Team Pack, zijn er nog andere coole LEGO Dimensions sets zoals de "Back to the Future Level Pack" en de "Doctor Who Level Pack". Elk van deze sets brengt zijn eigen unieke wereld en personages naar je game, waardoor je nooit zonder avontuur komt te zitten!

Vergelijkbare Games


Als je houdt van LEGO games, dan zijn "LEGO Jurassic World" en "LEGO Marvel Super Heroes" ook echte aanraders! Beide games bieden een Fantastische mix van actie, avontuur en humor. En het beste is, ze zijn allemaal snel in huis, want wij versturen 6 dagen per week!

Dus waar wacht je nog op? Ga op een Fantastisch avontuur met de "Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205" en beleef de dino-actie van dichtbij! Wowie!
Jurassic World - LEGO Dimensions Team Pack 71205

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg