x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227 - All in 1!

Kopen:

Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227 in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 17.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
100% compleet
Handleiding
Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Eén enkel blokje ontbreekt
Boxshot Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227

Afbeeldingen voor  Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227

Beoordelingen Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227

1 beoordeling - cijfer 9,0

20377
17 jaar
Krusty de Clown is altijd vrolijk
LEGO Dimensions Fun Pack 71227 bevat Krusty de Clown, die goed kan zoeken en in staat is vijanden op het verkeerde been te zetten. Hij heeft de mogelijkheid zijn speciale groei en gevarenreiniger te gebruiken, waarmee die altijd snel kan reageren. Wanneer je nóg sneller wil bewegen, kan je zijn Clown Bike gebruiken.
Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Hier hebben we iets Fantastisch voor alle LEGO en Simpsons fans! De "Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227" brengt de hilarische wereld van Krusty de Clown naar je LEGO Dimensions game. In deze set krijg je een minifiguur van Krusty de Clown, compleet met zijn kenmerkende outfit en accessoires, en een bouwbare Clown Bike. Met deze Fun Pack kun je Krusty in verschillende LEGO werelden laten rondrijden en zijn unieke vaardigheden gebruiken om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Dit zorgt voor een superleuke en grappige ervaring terwijl je door de verschillende dimensies reist. Fantastisch, toch?

Historische Context


"Haha!" De Simpsons zijn al sinds 1989 op televisie en hebben een enorme impact gehad op de popcultuur. Krusty de Clown is een van de meest geliefde personages uit de show. Deze Fun Pack werd uitgebracht als onderdeel van de LEGO Dimensions game in 2015, een tijd waarin toys-to-life games enorm populair waren. Het was een geweldige manier om de humor en het plezier van The Simpsons te combineren met de creatieve mogelijkheden van LEGO.

Recensies van Experts


IGN zei over deze Fun Pack: "Krusty the Clown brings a unique flair to LEGO Dimensions, adding a dose of humor and fun that only The Simpsons can provide." GameSpot voegde toe: "The inclusion of Krusty and his Clown Bike offers new and entertaining ways to explore the LEGO Dimensions world. A must-have for fans of the series."

Iets voor jou?


Deze Fun Pack is perfect voor fans van The Simpsons die ook houden van LEGO en interactieve games. Of je nu een jongere speler bent die net begint met LEGO Dimensions, of een oudere fan van The Simpsons die op zoek is naar een leuke manier om je favoriete personages tot leven te brengen, deze set is voor jou. En natuurlijk, als je een verzamelaar bent van LEGO sets, mag deze niet ontbreken in je collectie. Tof hè!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Krusty Fun Pack, zijn er nog andere geweldige LEGO Dimensions Fun Packs die je collectie kunnen aanvullen. Denk aan de "Simpsons Bart - LEGO Dimensions Fun Pack" waar je Bart en zijn Gravity Sprinter krijgt, of de "Simpsons Homer - LEGO Dimensions Level Pack" waar je Homer, zijn Car en de Taunt-o-Vision ontvangt. Elk van deze packs voegt nieuwe avonturen en mogelijkheden toe aan je game.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de LEGO Dimensions ervaring, zijn hier drie andere Fantastische games die je misschien ook leuk vindt:
1. **LEGO Marvel Super Heroes** - Een actievolle game waar je met je favoriete Marvel helden kunt spelen.
2. **LEGO City Undercover** - Een hilarisch avontuur in een open-wereld stad vol LEGO humor.
3. **LEGO Harry Potter Collection** - Beleef de magische avonturen van Harry Potter in LEGO vorm.
Simpsons Krusty - LEGO Dimensions Fun Pack 71227

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg