x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Legend of Kay Anniversary - Wii U All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Legend of Kay Anniversary is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 19.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Legend of Kay Anniversary

Afbeelding voor  Legend of Kay Anniversary

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2015
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller
EAN:9006113007944
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Legend of Kay Anniversary

Afbeeldingen

Speel als Kay en houd gorillaleider Shun tegen!
Speel als Kay en houd gorillaleider Shun tegen!
Versla de handlangers van Shun met je poten, klauwen of zwaard!
Versla de handlangers van Shun met je poten, klauwen of zwaard!
Beoordelingen voor   Legend of Kay Anniversary

Beoordelingen Legend of Kay Anniversary

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,5

2125
24 jaar
Oldskool met een nieuw jasje
Het is de laatste tijd heel populair om oude games op een nieuwe platform uit te brengen. Het wordt met veel populaire games van de playstation 2 en 3 gedaan. Zo ook deze game, alhoewel het bijzonder is dat dit een remake van Playstation naar Nintendo.

Voordat bekend was dat deze remake eraan zat te komen, had ik nog nooit van deze game gehoord. Daarom heb ik wat gameplay video's van de playstation versie opgezocht en toen.... werd ik enthousiast!

Remake wil meestal zeggen dat dit een betere versie wordt. Nou.... hier niet dus. Grafisch ziet het er absoluut niet uit als een flinke verbetering en de characters hebben iets mechanisch aan zich. Het verloopt allemaal net niet soepel genoeg. Ze hadden er beter mee kunnen wachten en er meer tijd in moeten steken, of het gewoon helemaal achterwege moeten laten. Dit zal nog steeds een game blijven waar weinig mensen ooit van gehoord hebben helaas.
Legend of Kay Anniversary
Cijfer:
5,5

120
15 jaar
Een zeer vermakelijk spel dat ik je zeker aanraad om een kans te geven.
Het verhaal heeft een beetje weg van een andere franchise die de meesten van ons wel kennen en dat maakt mij op zich niks uit. Ik wil het liefste niet veel over het verhaal vertellen zodat je het spel zelf kunt ontdekken. Dit vind ik meestal het leukste. Je bent in ieder geval 20 uurtjes zoet aan het spel.
Als je toch wat over het verhaal wilt weten raad ik je aan om wat gameplay te bekijken op YouTube.

Lees meer...
Letterlijk iedere zin in het spel is ingesproken. Iedereen heeft uiteraard zijn eigen smaak maar ik vind de voice acting wel wat hebben. Sommigen personages klinken dan ook weer enthousiaster en geloofwaardiger dan anderen.

Grafisch is het spel stukken beter vergeleken met de oorspronkelijk Playstation 2 versie die ik kort geleden ook heb uitgespeeld. Zoals ik van een andere site eerder heb vernomen zijn de personages en textures compleet opnieuw gemaakt in een hogere resolutie. De oude manier van belichting is behouden omdat deze niet gedateerd zou zijn en een unieke eigenschap van het spel was.

Het spel draait op 720p (HD) met een framerate van 60 beelden per seconde. Het spel is goed geoptimaliseerd voor de Wii U en weet zijn framerate goed op 60 beelden per seconde te houden. Er zijn alleen een aantal gebieden waar de framerate soms diep kan zakken maar deze gebieden kom je pas later in het spel tegen. Ook als je op een Boarax gaat rijden die je vaker in het spel tegenkomt zakt de framerate wel eens. Gelukkig zijn deze zogenoemde framerate drops niet enorm storend en weet het de pret niet te drukken.

De camera modus die standaard staat ingeschakeld wanneer je het spel voor de eerste keer speelt is een ramp. De camera kiest meestal zijn 'eigen weg'.
Gelukkig is er ook een nieuwe camera beschikbaar gesteld. Deze is stukken beter en zijn we hedendaags meer gewend aan. Als je het spel dus gaat spelen raad ik je als eerste aan om wat aanpassingen door te voeren in de instellingen van het spel.

Mijn conclusie is dat het spel zeer vermakelijk is en ik je zeker aanraad om het spel een kans te geven. Daarom geef ik het spel ook een score van 7,5.
Verberg.
Legend of Kay Anniversary
Cijfer:
7,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Legend of Kay Anniversary

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Legend of Kay Anniversary... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.