x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Wii U All in 1!

Een pracht van een game die de serie meerdere niveaus hoger tilt.
Professionele beoordeling: 10 - Lees de review!

Kopen:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
34.49
29.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Afbeelding voor  The Legend of Zelda Breath of the Wild

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2017
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller
EAN:0045496337056
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda Breath of the Wild

Afbeeldingen

In dit grootse avontuur speelt men als Link, de persoon die niet helaas veel te vaak Zelda wordt genoemd.
In dit grootse avontuur speelt men als Link, de persoon die niet helaas veel te vaak Zelda wordt genoemd.
Link rent hier weg van een gevaarlijke guardian.<br />
Zal hij ontsnappen?
Link rent hier weg van een gevaarlijke guardian.
Zal hij ontsnappen?
Link kan allemaal verschillende kostuums aandoen in Zelda Breath of the Wild.
Link kan allemaal verschillende kostuums aandoen in Zelda Breath of the Wild.
Link kan foto’s van zowel de omgeving als zichzelf maken met de Sheikah Slate, zelfs met Nintendo Switch-shirt!
Link kan foto’s van zowel de omgeving als zichzelf maken met de Sheikah Slate, zelfs met Nintendo Switch-shirt!
Beoordelingen voor   The Legend of Zelda Breath of the Wild

Beoordelingen The Legend of Zelda: Breath of the Wild

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5

2291
14 jaar
Nieuw, maar toch vertrouwd
The Legend of Zelda: Breath of the Wild is het laatste deel in the Legend of Zelda serie op de Wii U. Breath of the Wild veranderd veel op de standaard Zelda formule die ontstaan is door Ocarina of Time. Zo zijn er bijvoorbeeld niet een stuk of 10 tempels waar je een bepaald item moet gebruiken, maar 4 kleinere tempels in combinatie met 120 mini tempels die verspreid zijn over Hyrule. Ook kunnen wapens nu breken, dit zorgt ervoor dat spelers meer na moeten denken over hoe ze hun wapens gebruiken.
Het spel zorgt ervoor dat je alles kan doen in een eigen volgorde nadat je van de Vergeten Hoogvlakte af bent. Dit vind ik allemaal goede veranderingen aan de formule van Ocarina of Time.
Cijfer:
10


18251
19 jaar
Vernieuwend, verrassend, groots
The Legend of Zelda: Breath of the Wild voelt enorm vernieuwend aan. Wapens die kapot gaan, koken om je hartjes aan te vullen, shrines in plaats van immense tempels,... Het zijn allemaal elementen die we nooit eerder zagen in de serie en die ontzettend goed werken.
De grootste vernieuwing is een immense wereld waarin je zo vrij bent als een vogel. De wereld is prachtig vormgegeven, zit vol met geheimen, kent enkele leuke dorpjes en is een genot om in rond te lopen. Klein minpuntje is dat het spel op sommige plaatsen op een erg lage frame rate loopt, maar dat mag de pret echt niet drukken.
Cijfer:
9,4

424
26 jaar
The legend of Zelda: Breath of fresh air.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild is de nieuwe installatie van de Zelda series, deze game heeft een nieuwe formule vergeleken met de andere Zelda games in de serie. Je ontwaakt in een soort bad waar je voor 100 jaar in slaap bent gehouden, wanneer Link ontwaakt is de hele wereld veroverd door Ganon. Je loopt de grot uit waar je die 100 jaar in slaap hebt gelegen en je ziet een hele nieuwe mooie wereld om te ontdekken.

Je speelt als Link, een van de voormalige royal guards van Princess Zelda. Nu 100 jaar later is Zelda en je collega guards verdwenen en jij moet erachter komen wat er met hun gebeurt is de afgelopen 100 jaar. J
Lees meer...

Wanneer je de nieuwe wereld ontdekt vind je verschillende soorten wapens en schilden (die helaas ook stuk gaan), en natuurlijk je magische Sheikah sleen. Wat je in deze game niet doet, in tegenstelling van de andere Zelda games, is dat je van dungeon naar dungeon gaat. Sterker nog, je kan vanaf het begin gelijk naar Ganon om hem te proberen te verslaan. Onderweg in je avontuur vind je ook 120 shrines (mini dungeons) die je kunt voltooien voor een spirit orb die je later weer kan inruilen voor een stukje hart.

Dit is de ultieme adventure Zelda game voor de gamers die van vrijheid houden en de moeilijkheidsgraad graag hoog houden. Voor de mensen die iets meer voor het oude concept willen gaan, waar je in elke dungeon een item vindt en een eindbaas verslaat, is dit misschien niet een spel waar jij op zit te wachten.

Wil jij iets nieuws en verfrissend i.p.v. het oude concept van The legend of Zelda, dan is Breath of the Wild zeker iets voor jou!
Verberg.
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.


21109
14 jaar
Moderne klassieker!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een modern meesterwerk.

Zodra je van het Grote Plateau af bent, kun je overal heen waar je wilt. De game focust echt op ontdekking, en overal waar je kijkt, vind je weer een leuke verrassing. In plaats van een spannend verhaal met cutscenes, worden verhalen verteld door middel van de wereld. Ruïnes van bekende locaties, muurschilderingen of oude legendes verteld door de weinige overlevenden in de wereld. Alles heeft een verhaal en dat is zo mooi aan deze game.

Ik heb in totaal al 150 uur gespeeld en ik vind nog steeds kleine dingetjes en easter eggs die mij weer verbazen. Het vechten, ontdekken en leren is echt super leuk. Een must-have voor zowel de Wii U als de Nintendo Switch.
Cijfer:
9,9

589
15 jaar
Game of the Year in 2017 voor een reden
Dit spel is een bijzondere ervaring. Het spel houdt enorm snel op met je hand vast te houden en je kan de wereld van Hyrule verkennen, zoals jij dat wilt. Er zijn onder andere door de realistische physics enorm veel manieren om puzzels en obstakels te overkomen, waardoor iedereen zijn eigen unieke ervaring heeft met dit spel. Er ontbreekt wel een goed verhaal. Op wat flashbacks na gebeurt er niet echt veel in de storyline. Dit maakt niet heel veel uit, want de game gaat toch meer om het verkennen van de open wereld, het gaf me alleen niet echt heel veel motivatie om verder te gaan met de mainquests.
Ik ben zelf eigenlijk nooit echt een Zelda-fan geweest, maar dit spel is zeker je tijd waard! :)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
8,5

219
16 jaar
Meesterwerk.
Dit spel is simpel gezegd een meesterwerk. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is op de Nintendo Wii U en op de Nintendo Switch. Het enige wat echt verschild is dat de Wii U meer lagd dan op de nintendo switch. In ieder geval, het spel is vooral niet makkelijk voor je gemaakt. Je moet vaak dingen opnieuw doen (want je gaat vooral dood) en vooral ontdekken... Het is een Open world game en de hoeveelheid vrijheid dat je krijgt is echt gigantisch, de physics engine is echt fantastisch waarbij je bijvoorbeeld elektriciteit door zwaarden heen kan gaan zodat je die ene object kan ontvangen...

Dus vooral ontdekken en wees niet bang om nieuwe dingen uit te probveren.. Al zal ik wel vaak saven.
Cijfer:
10

13 jaar
Fantastische game! Echt aangeraden!
Geweldige game! Eerlijk gezegd de beste Zelda-game! Het is zo verschillend dan de andere Zelda-games visueel en in gameplay. Het verhaal is best wel oké, maar niks om hyper over te worden, maar wees even serieus, want je speelt deze game niet voor het verhaal.

Er zijn zo veel kleine geheimpjes en dingen om te doen overal dat het onmogelijk is om deze game saai te vinden. En ook al ga je niet voor 100%, de game is nog steeds geweldig!

Alles gecombineerd maakt dit één van de beste games ooit!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10

1764
11 jaar
Awesome game
The Legend of Zelda: Breath of the Wild is echt een gave game, omdat je een hele grote map hebt en je kan overal heen. Je moet het tegen badguys opnemen. Je zwaard kan ook stuk gaan. Je kan een paard temmen en je kan nog veel meer. Je kan het met 1 persoon spelen. Je kan zoveel doen en daarom is dit een geweldige game. Dus dat prijsje is het zeker waard.
Cijfer:
9,0

356
41 jaar
Uitdagende Zelda, enorm verbeterd
Het is een geweldige game. Er zijn veel dingen om te ontdekken en in zo'n grote open wereld als dit raak je snel verdwaald. Alles ziet er prachtig uit. Het kan een best uitdagende game zijn, maar dit is een van de beste games ooit. Hele fijne toevoeging is de vrije wereld, echt prachtig. En dat er meer van je verwacht wordt, dus meer om na te denken wat je zou doen.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
9,3

1441
15 jaar
Altijd iets te doen!
Dit is toch mijn favoriete spel van de Wii U! Dit spel maakt me toch altijd weer blij wanneer ik de controller pak en mijn console aan doe! Er is heel erg veel te doen in dit spel. Ikzelf heb het 100% uitgespeeld en dat was het ook zeker waard! Ik heb namelijk heel veel plezier gehad toen ik het speelde! Heb het zelf nog een keer 100% uitgespeeld op de Switch! Dus is dit zeker een aanrader!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10

1764
14 jaar
Lastig, maar leuk!
Deze game is te leuk. In deze game speel je als Link. Link is weer ontwaakt na 100 jaar. Als je wakker wordt, zie je dat er overal monsters zijn en dat Ganon (de slechterik) weer de wereld heeft overgenomen en dat jij (Link) de wereld moet redden.

Deze game heeft een hele grote map (wereld) en je kan overal heen. Deze game is 12+ en dat adviseer ik ook. De game is niet gewelddadig ofzo, maar de game is nog wel lastig. Zelfs ik en mijn vrienden zitten soms nog wel te twijfelen wat je moet doen. Dan pakken we gewoon meestal YouTube erbij, want daar staan tips op.

Ik geef deze game een 9,5 want hij is uitdagend en je krijg het moeilijk uitgespeeld. mIk geef het net geen 10, want als je Ganon heb verslagen ga je daarna gewoon weer waar je gebleven was, maar met het nieuwe loot uit het kasteel.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
9,5

130
17 jaar
Een van de beste spellen aller tijden!!
Zelda: Breath of the Wild (BotW) vind ik een van de beste spellen aller tijden. Je kan de hele map exploren, je kan kiezen wat je wilt doen, heel vee missies, vijanden verslaan etc. Er is zo veel te doen in dit spel! Daarnaast passen de graphics heel goed bij het spel/verhaal. Als je dat zou willen, zijn er ook heel veel glitches en trucs die je kan leren in dit spel! Dit spel is zo groot dat het je uren speelplezier geeft! Echt echt echt een aanrader!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10

3068
22 jaar
Een echte open world Zelda-game
Breath of the Wild is ook beschikbaar op de Switch. De Switch-versie is iets beter, omdat de game gerendered wordt in 900p, terwijl dit op de Wii U 720p is. Voor de rest presteert het spel zeer goed op de Wii U.
Het spel kan je makkelijk uren bezig houden. Je bent volledig vrij in wat je doet. Je kan het verhaal volgen of gewoon uren rond dwalen in de wildernis.
Dit spel is zeker een must have!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Tips en geheimen, cheats en codes

11 tips: 6 Easter Eggs en Glitches - 5 Geheimen

Easter Eggs en Glitches:
Easter eggs en geheimen in the Legend of Zelda Breath of the Wild
Tornado
2291
In het filmpje hieronder zie je enkele easter eggs en geheimen in the Legend of Zelda Breath of the Wild.

 

Easter Eggs en Glitches:
Vliegen zonder zweefzeil (glitch)
Loqman
De volgende stappen raad ik aan om naar Kakariko Village te gaan

Stap 1: Pak een Cuco.

Stap 2: Zoek een hoge berg/klif.

Stap 3: Spring (X) met de Cuco van de hoge berg/klif en terwijl je springt, klik op ZR (niet ingedrukt houden).

Als dit is gelukt, zweef je door Hyrule zonder zweefzeil :)

Geheimen:
Alle 120 shrines
Mvoske
18251
Over heel Hyrule zitten er maar liefst 120 tempels (shrines) verstopt. Elke shrine bevat een kleine puzzel of gevecht waarna je een heldenbol kunt verdienen. Bij elke vier heldenbollen ontvang je een extra hartje of extra energie. Super handig! Onderstaande video laat zien waar al deze tempels verborgen zitten.

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
De locaties van de vier Great Fairies
Mvoske
18251
Wanneer je bij een Great Fairy komt, is het mogelijk je kledij een upgrade te geven. Hyrule bezit over vier Great Fairies. De locaties kun je zien in deze video.

 

Geheimen:
Exclusieve items met amiibo
Mvoske
18251
In The Legend of Zelda: Breath of the Wild kun je gebruik maken van je favoriete Zelda-amiibo. Wanneer je de functie via opties hebt aangevinkt, kun je de figuurtjes inscannen en exclusieve items bemachtigen. In dit filmpje kun je zien welke items toebehoren bij welke amiibo.

 

Geheimen:
De locatie van de paardengodin
Tornado
2291
Als je in de buurt bent van de Faron stal, kun je een meer op je kaart zien genaamd het meer van de paardengodin. Als je hier heen gaat zie je een bloemknop vergelijkbaar aan die van een great fairy. Ze vraagt je om 1000 rupees, geef deze en dan verschijnt Malanya, de paardengodin. Zij kan je paarden die gestorven zijn weer tot leven brengen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Cucco’s kunnen ook de enemie aanvallen
Jake
424
In vorige zelda games als je een cucco (een kip in de zelda universe) aanvalt kreeg je een pak slaag van al zijn vrienden. Nu als je er voor zorgt dat een enemy een cucco aanvalt, komen al de cucco’s vrienden om de enemy aan te pakken. Zie hier onder in het YouTube filmpje hoe je dit het makkelijkst kan doen! (Het is wel in het engels!)

 

Easter Eggs en Glitches:
Lon Lon Ranch!
EenEnAlEllend de
21109
De bekende boerderij uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time komt grandioos terug in deze game! ...Nou ja, niet heel grandioos, maar hij is er wel.

Ga naar je kaart en zoek naar de Vervallen Boerderij op de Hyrule-Vlakte. Als je hier naartoe gaat, vind je de ruïnes van Lon Lon Ranch, inclusief Epona! Lon Lon Melk, iemand?

Hier is een video met meer informatie:

 

Geheimen:
Verroeste wapens zijn nuttig!
Le_jordy
1360
Als je een verroest wapen of schild hebt, kun je hem beter bewaren. Want vlak bij Death Mountain en het vulkanische gedeelte van de map zijn er veel Octoroks die je verroeste wapens schoon kunnen maken!

Gooi je wapen voor zo’n Octorok neer en als hij hem opzuigt, spuugt hij het daarna weer uit als een bruikbaar wapen.

Er zijn verschillende varianten in wapens, namelijk: reizigerswapens, soldaatwapens, ridderwapens en de beste: koninklijke wapens.

Easter Eggs en Glitches:
Nieuw Link Kostuum
Jake
424
Wist je dat, als je alle 120 shines veroverd hebt, dat je dan een nieuw costuum krijgt voor Link genaamd:’’Tunic of the Wild’’

Easter Eggs en Glitches:
Divine Beast namen en referenties
Jake
424
De namen van de Devine Beasts zijn referenties naar characters van eerdere spellen van vorige Zelda-games:
1. Vah Naboris is vernoemd naar een Gerudo Hero, genaamd Nabooru van Ocarina of Time.

2. Vah Ruta heeft een letter verschil met Princess Ruto van Ocarina of Time.

3. Vah Rudania’s naam is een anagram voor Darunia, de Goron leider in Ocarina of Time.

4. Vah Medoh is misschien vergezocht, maar het kan zijn dat het vernoemd is naar Medli, het Rito-meisje dat Link in The Wind Waker helpt.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg