x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Wii U All in 1!

Traditionele Zelda op zijn best in een HD-jasje!
Professionele beoordeling: 9,2 - Lees de review!

Kopen:

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
79.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD in Buitenlands Doosje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
80.99
€ 76.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Afbeelding voor  The Legend of Zelda Twilight Princess HD

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2016
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Controllers:Wii U Gamepad,
Pro Controller
EAN:0045496335441
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda Twilight Princess HD

Afbeeldingen

Link ontmoet Midna in deze game waarna het avontuur van start gaat.
Link ontmoet Midna in deze game waarna het avontuur van start gaat.
Verken Hyrule en reis al puzzelend van dungeon naar dungeon.
Verken Hyrule en reis al puzzelend van dungeon naar dungeon.
De graphics hebben een HD-jasje gekregen en zijn her en der verbeterd ten opzichte van het origineel.
De graphics hebben een HD-jasje gekregen en zijn her en der verbeterd ten opzichte van het origineel.
Bij het inscannen van deze amiibo komt er een nieuw gebied vrij. Ook ander amiibo uit The Legend of Zelda-serie worden ondersteund.
Bij het inscannen van deze amiibo komt er een nieuw gebied vrij. Ook ander amiibo uit The Legend of Zelda-serie worden ondersteund.
Afbeelding voor The Legend of Zelda Twilight Princess HD

Links

Beoordelingen voor   The Legend of Zelda Twilight Princess HD

Beoordelingen The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

580
16 jaar
Weinig veranderd, maar zeker sterk
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is een port van de game voor de Wii. De gameplay is onveranderd en blijft leuk. De combat in de game is een van de beste in de serie en is geweldig. Het voelt heel goed om vijanden met complexe acties te doden.
Mijn probleem met Twilight Princess was altijd het begin van de game. Het duurt heel lang voor je echt wat kan doen en dat maakt het snel saai. Daarna wordt de game heel leuk, en de puzzels zijn erg creatief. De items in de game zoals de spinner voelen geweldig om te gebruiken en geven een hoop variatie aan de game.
Helaas is er niet veel veranderd van de Wii versie. De resolutie is omhoog, maar de game ziet er grafisch alsnog niet heel sterk uit. Bovendien kun je de Wii versie al spelen op de Wii U, maar voor de iets betere graphics is de Wii U versie superieur. Ik had gewild dat er iets meer was gedaan aan de game, maar het blijft een klassieker die je tijd waard is.
Cijfer:
7,7

1268
29 jaar
Eerste echt opvolger N64 Zelda titels?
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is een pareltje. Deze Zelda game lijkt ook sinds lange tijd op een opvolger van de Zelda games op de Nintendo 64. Het speelt net zo vlot maar is net een stukje groter. Ook is er veel afwisseling, en de puzzels zijn leuk en niet te moeilijk. Ik moet persoonlijk soms zelf wel even opzoeken hoe de eindbaas te verslaan.

Als je de amiibo erbij hebt, kan je hartjes aanvullen, snel laden, etc. Ikzelf heb geen amiibo maar kocht hem los omdat het spel los veel goedkoper was. Ik gok dat je er er 30 uur zoet mee bent, 50 als je alles wilt verzamelen. De sfeer is zeer goed. Het is dan wel realistisch "getekend", toch is het af en toe kleurrijk genoeg (wat veel games voor volwassenen missen in deze tijd).
Lees meer...

Grafisch is de game wel wat verouderd, maar hij heeft wel scherpere "textures" (plaatjes op de vlakken van de dingen in het spel) gekregen. Dat merk je wel. Verder is de muziek, de sfeer, alles geweldig; ook al is het een upgrade van een oudere game! Maar goed, Nintendo gebruikt dit wel om onze verlangens naar Breath of the Wild wat te sussen; die in Maart 2017 zal komen.

Ten slotte hoop ik stiekem dat ook Skyward Sword voor de Wii U komt.
Verberg.
Cijfer:
9,2

3068
22 jaar
HD remake van een al beschikbare game
Twilight Princess kan je ook spelen op de GameCube of de Wii en de Wii-versie kan je natuurlijk ook al op je Wii U spelen.
Een voordeel van deze versie is dat je met button controls kan spelen (net zoals in de GameCube-versie) en natuurlijk de ge├╝pgradede visuals en andere kleine aanpassingen.
Twilight Princess is wel een erg goed Zelda-spel en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die dit nog niet heeft gespeeld. Van de drie versies die op het moment bestaan, is dit toch wel de beste dankzij de HD visuals en de button controls.
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

20377
17 jaar
Elke zelda is geweldig
De beste spellen voor de Wii U vind ik toch wel de Zelda-spellen. De verhaallijn is erg leuk en spannend, elke keer is het weer de vraag hoe het verder gaat. Er zitten veel verbogen dingen en dat maakt het erg leuk.
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 5 Geheimen - 1 Persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
amiibo-gebruik in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Mvoske
18251
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD maakt gebruik van amiibo uit de The Legend of Zelda-serie. Onderstaande video laat zien welk figuurtje welk effect heeft.

 

Geheimen:
Alle eindbazen in beeld
Mvoske
18251
De eindbazen in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD kunnen soms best pittig zijn. Weet je even niet hoe je die schurk voor je moet verslaan? Kijk dan stiekem eventjes de bijgevoegde video.

 

Persoonlijke tip:
Krachtige Aanval
Alex M
430
18 jaar
In Zelda Twilight Princess HD is één van de sterkste wapens de Ball and Chain. Als je hem gooit achter een enemy en je hem raakt op de terugweg (wanneer je de bal weer terug trekt) doet het enorm veel schade.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Zou je wel wat meer harten willen hebben?
Callie
4131
Over heel het land Hyrule zitten talloze "Heart-Pieces" verborgen, verzamel er 5 en je krijgt een extra hart bij je levensmeter! Wil je weten waar ze allemaal verstopt zitten? Bekijk dan de video!

 

Geheimen:
Waar zijn de Poe Souls?
Callie
4131
In The Legend of Zelda: Twilight Princess HD dwalen er overal geesten rond, men noemt hen "Poes". Een mysterieus figuur in Castle Town schijnt naar hun zielen opzoek te zijn, want met die zielen kan hij de vloek die op hem rust verbreken. Als je hierin slaagt kun je allerlei leuke bonussen krijgen in de game, vandaar hier een handige video die laat zien waar alle Poes te vinden zijn! Let wel, je kunt Poes alleen tegen het lijf lopen wanneer het nacht is in de game. Vergeet ook niet je Sense te gebruiken als Wolf-Link!

 

Geheimen:
Alle glazen flessen!
Callie
4131
In de meeste Zelda spellen zijn er flesjes te vinden die je kunt vullen met bijvoorbeeld genezende drankjes. Daarom kan het erg handig zijn om ze allemaal te vinden, al helemaal in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD omdat je ook olie nodig hebt voor je lantaarn. In het filmpje hieronder kun je zien waar alle 4 de flesjes verstopt zijn!

 

Easter Eggs en Glitches:
Concept art Zelda Wii U in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Mvoske
18251
In The Legend of Zelda: Twilight Princess HD zijn verschillende schilderijen verstopt waarop concept art te bezichtigen is van de volgende Zelda-game voor de Wii U. Onderstaande video toont waar deze schilderijen te vinden zijn.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg