x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202

Kopen:

Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202 in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 21.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
100% compleet
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202

Afbeeldingen voor  Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202

Afbeeldingen

Homer's krachten zijn glas breken, groot worden en gebarsten muren breken.
Homer's krachten zijn glas breken, groot worden en gebarsten muren breken.
Hier zie je de verschillende versies die de uitdaag-o-visie kan aannemen.
Hier zie je de verschillende versies die de uitdaag-o-visie kan aannemen.
Ook Homer's auto kan in 3 verschillende versies voorkomen!
Ook Homer's auto kan in 3 verschillende versies voorkomen!
Beoordelingen voor   Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202

Beoordelingen Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202

1 beoordeling - cijfer 8,0

20377
17 jaar
Geweldig om mee te spelen
LEGO Dimensions Level Pack 71202 is echt één van de leukste Level Packs, die er bestaan. Er is een hele leuke verhaallijn bedacht en die mag je leuk uitvoeren. Homer is op zoek naar zijn soulmate en onderweg kom je de raadsels van Coyote tegen. Wanneer je zijn Supersmash-kracht en zijn Big Transform-kracht hebt geactiveerd, kan je vijanden verslaan en obstakels vernietigen. Met zijn auto kan je je gemakkelijk verplaatsen door de levels heen.
Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben SUPER enthousiast om jullie alles te vertellen over het Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202! Wowie! Deze set is echt Fantastisch voor alle fans van The Simpsons en LEGO Dimensions. In dit level pack krijg je Homer Simpson als speelfiguur, samen met de Homer’s Car en de Taunt-o-Vision. Je kunt met Homer door Springfield reizen en unieke missies voltooien, terwijl je de iconische humor van The Simpsons ervaart. De gameplay is een mix van puzzels oplossen, bouwen en natuurlijk veel lachen. Ontwikkeld door TT Games, biedt deze set een unieke ervaring die zowel LEGO- als Simpsons-fans zeker zal bekoren!

Historische Context


Toen LEGO Dimensions in 2015 werd gelanceerd, bracht het een revolutie teweeg in de wereld van speelgoed-naar-life games. The Simpsons Level Pack was een van de eerste uitbreidingen en het bracht de geliefde familie uit Springfield naar de wereld van LEGO. De serie The Simpsons is al sinds 1989 op televisie en heeft een enorme impact gehad op de popcultuur. Dit level pack geeft spelers de kans om iconische momenten uit de show opnieuw te beleven in een interactieve LEGO-omgeving. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


"LEGO Dimensions’ Simpsons Level Pack is a delightful trip to Springfield that fans of the series will love. The humor and unique gameplay make it a must-have." - IGN
"The Simpsons Level Pack brings the beloved cartoon to life in a way only LEGO can. It’s packed with fun and laughter." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze set is perfect voor fans van The Simpsons en LEGO Dimensions! Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon een liefhebber van het bouwen met LEGO-stenen, dit level pack biedt voor elk wat wils. Ook ideaal voor gezinnen die samen willen spelen en genieten van de humor en avonturen van Homer Simpson. Tof hè!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast het Simpsons Level Pack zijn er ook andere LEGO Dimensions Level Packs zoals Back to the Future, Ghostbusters en Doctor Who. Elk van deze packs brengt unieke personages en werelden naar je LEGO Dimensions-ervaring. Geweldig om je verzameling uit te breiden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het bouwen en de humor in LEGO Dimensions, dan zijn andere LEGO-games zoals LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Harry Potter en LEGO Star Wars ook zeker iets voor jou! Deze games bieden vergelijkbare ervaringen met verschillende thema’s en personages.

Wist je dat ik, Mr M., vaak droom dat ik samen met Homer en Yoshi door Springfield ren? We zouden donuts eten en proberen de gekke avonturen van de Simpsons bij te houden. Haha! Fantastisch, toch? En Luma zou ons helpen met zijn magische krachten om puzzels op te lossen. Wat een avontuur zou dat zijn!
Simpsons - LEGO Dimensions Level Pack 71202

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg