x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Animal Crossing: amiibo Festival - Wii U All in 1!

Een slechte Mario Party-kopie met Animal Crossing-thema.
Professionele beoordeling: 4,3 - Lees de review!

Kopen:

Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
11.99
€ 8.99aanbieding
6 Maanden garantie
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 8.49
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Animal Crossing: amiibo Festival

Afbeelding voor  Animal Crossing amiibo Festival

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2015
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
Taal:Nederlands
Controller:Wii U Gamepad
EAN:0045496335069
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Animal Crossing amiibo Festival

Afbeeldingen

Speel als velen karakters uit de Animal Crossing serie, zoals Isabel en Tom Nook.
Speel als velen karakters uit de Animal Crossing serie, zoals Isabel en Tom Nook.
Dit spel bevat prachtige kleuren.
Dit spel bevat prachtige kleuren.
Bij een festival horen natuurlijk ook vergaderingen en voorbereidingen.
Bij een festival horen natuurlijk ook vergaderingen en voorbereidingen.
De plaza van Animal Crossing Amiibo Festival.
De plaza van Animal Crossing Amiibo Festival.
Afbeelding voor Animal Crossing amiibo Festival

Links

Beoordelingen voor   Animal Crossing amiibo Festival

Beoordelingen Animal Crossing: amiibo Festival

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,3

1360
16 jaar
Nogal saai en te veel op amiibo’s geïnspireerd
Ik vindt Animal Crossing: amiibo Festival op zich wel een leuk spel wat een beetje trekjes heeft van mario party. Maar het spel is veel te veel ingespeeld op de amiibo functionaliteit, je hebt zeg maar amiibo’s nodig om het te kunnen spelen dus is het een beetje pay to play.
Mario party is hierin wat meer succesvoller want het heeft tenminste minigames. Animal crossing: amiibo festival heeft dit niet wat het ook gelijk wat minder aantrekkelijk maakt om te spelen.
Maar sommige game modes zijn best wel te spelen als je met vrienden of familie speelt, als je een spel net als dit wilt spelen maar zonder amiibo’s dan raad ik je Mario party 10 voor de wii u aan.
Cijfer:
4,5

20377
17 jaar
Speel minigames voor een hoge score
Het spel is wel leuk voor kinderen. Sommige dingen worden wel erg vaak herhaald. Dit maakt Animal Crossing: amiibo Festival soms wel erg voorspelbaar. Wat ik wel heb gemerkt is dat het spel erg leuk is voor kinderen, het spel maakt het door de meerdere niveaus soms extra leuk voor de kinderen die het al wat vaker hebben gespeeld. Het heeft een heel klein beetje iets weg van Mario Party maar dit is echt minimaal. Leuke minigames die je vaak opnieuw wilt spelen voor een zo hoog mogelijke scoren.
Cijfer:
7,0

2125
24 jaar
Voor de echte Animal Crossing gek
Aangezien ik Amiibo spaar en de (oudere) Mario Party series echt leuk vind, wilde ik deze game graag hebben. Dit kwam vooral door de huidige lage prijs.

Je komt er snel achter dat dit geen party game is, die je makkelijk alleen kunt spelen. Een aantal dagen kwamen mijn neefje en nichtje logeren en zij wilden dit spelletje graag spelen. Met zijn drieën was het een stuk leuker om te spelen. Het is alleen een aanrader als je regelmatig met vrienden of familie kunt spelen. Het spel wordt anders nogal saai en de computer is meer bezig dan jijzelf.

De omgeving van het spel ziet er leuk uit en doet je zeker aan de Animal Crossing-serie denken. Als je de Amiibo en de kaarten spaart is dat zeker een leuke toevoeging. Alleen is het zonder Amiibo of kaartjes niet echt te spelen en wordt het spel flink beperkt. Het is een echt multiplayer-spel met de charme van Animal Crossing-serie.
Animal Crossing: amiibo Festival
Cijfer:
6,8
Lees meer beoordelingen.

277
24 jaar
Party game
Game is leuk om met een paar mensem te spelen. Helaas duurt een spel wel lang en zijn het steeds dezelfde evenementen die terug komen.
Animal Crossing: amiibo Festival
Cijfer:
4,0


21109
14 jaar
Bagger.
Animal Crossing: amiibo Festival is eigenlijk gewoon Mario Party, maar zonder minigames en met Animal Crossing, en minigames maken Mario Party juist zo leuk!! Animal Crossing: amiibo Festival had beter een aparte modus kunnen zijn in een andere Animal Crossing-game, maar het wordt apart verkocht.

Daarnaast is het super hinderlijk om te spelen! Elke keer dat je met de dobbelsteen gooit, moet je je amiibo inscannen. Vervelend en tijdrovend!
Lees meer...

Het enige charme dat de game wel heeft zijn de leuke kleine cutscenes, fijne deuntjes en natuurlijk de lage prijs.

Natuurlijk is deze game alleen gemaakt om Animal Crossing-amiibo te verkopen, maar het is nog steeds super teleurstellend.
Verberg.
Cijfer:
4,0

1441
15 jaar
Super leuk spelletje dit!
Animal Crossing: amiibo Festival is een super leuk spelletje! Ik persoonlijk vind het toch echt beter dan Mario Party! Het is gewoon zo mooi en dan ook nog met mijn favoriete poppetjes van Animal Crossing! Echt genieten! De graphics zijn ook echt mooi! Zeker aan te raden dit!
Cijfer:
7,5

13 jaar
Saai, maar met familie of vrienden geweldig!
Animal Crossing: amiibo Festival wordt door de meesten gehaat, maar denk daar even niet aan en je hebt super veel plezier met dit spel. Er is 1 bord, maar door de kalender heb je steeds een nieuwe ervaring, bijvoorbeeld je gaat op april en dan moet je zoveel mogelijk paaseiren verzamelen wanneer het Paasdag is in het spel of 1 april grap. Er zijn geen minigames in het bord maar veel hele goeie buiten het bordspel en die minigames halen bijna het niveau van Nintendo Land-minigames!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Animal Crossing: amiibo Festival

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Animal Crossing: amiibo Festival... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.