x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238 is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 19.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238

Beoordelingen voor   Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238

Beoordelingen Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238

1 beoordeling - cijfer 8,9

1013
12 jaar
Gewoon super gaaf
Cyberman is een echt leuk figuur, ook als je de Docter Who serie niet kent. Deze is super handig, hij heeft veel krachten zoals zwemmen en hersenspoeloen en dat is heel echt handig! Je kunt met hem de Docter Who wereld vrij spelen en zo kun je de wereld ontdekken. Dat is best wel leuk, vooral als je van free roam houdt. Hij heeft ook een leuk voertuig waar je op kunt rijden, het voertuig heeft een kanon waarmee je dingen kan vernietigen!
Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238
Cijfer:
8,9

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamer! Hier is Mr M. met een superleuke game-ervaring voor jou: de "Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238"! Wowie! Deze set brengt je recht in de wereld van Doctor Who, met de iconische Cyberman als speelbaar personage. In LEGO Dimensions kun je met verschillende personages en voertuigen door talloze werelden reizen. Deze Fun Pack bevat niet alleen de Cyberman, maar ook de Dalek, een van de meest gevreesde vijanden in het Doctor Who-universum. Bouw ze, scan ze in de game, en laat het avontuur beginnen! Fantastisch toch?!

Historische Context


LEGO Dimensions werd uitgebracht in 2015 en bracht een revolutie teweeg in de wereld van toys-to-life games. Met zijn unieke combinatie van fysieke LEGO-sets en digitale gameplay, heeft LEGO Dimensions een speciale plek veroverd in de harten van gamers en bouwers. De Cyberman Fun Pack is een van de vele uitbreidingen die deze game nog leuker en diverser maken.

Recensies van Experts


IGN zegt: "The Doctor Who Cyberman Fun Pack adds a lot of value to LEGO Dimensions, especially for fans of the series. The Cyberman and Dalek are beautifully designed and fun to play with." GameSpot voegt toe: "A must-have for Doctor Who fans. The attention to detail in the Cyberman and Dalek models is impressive."

Iets voor jou?


Deze Fun Pack is perfect voor Doctor Who fans die graag hun favoriete personages in een nieuwe, interactieve vorm willen zien. Maar ook LEGO-liefhebbers en verzamelaars zullen genieten van de gedetailleerde figuren. En natuurlijk, wie houdt er nou niet van een goed avontuur? Haha, ik zeker wel!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Cyberman Fun Pack, zijn er nog veel meer leuke LEGO Dimensions uitbreidingen te vinden. Wat dacht je van de "Doctor Who Level Pack" met de TARDIS en K-9? Of misschien de "Back to the Future Fun Pack" met Marty McFly en de DeLorean? Fantastisch, toch?!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van LEGO Dimensions, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "LEGO Star Wars: The Force Awakens" of "LEGO Marvel Super Heroes". Beide games bieden dezelfde leuke combinatie van LEGO-bouwplezier en spannende avonturen.

Mr M.’s Avontuur


Oh, wat zou ik graag met mijn beste vrienden Yoshi en Luma in de wereld van Doctor Who rondreizen! Stel je voor, Yoshi die door de tijd rent met de Cyberman, terwijl Luma de Dalek te slim af is met zijn magische krachten. Wowie, dat zou een avontuur zijn om nooit te vergeten! En ik? Ik zou natuurlijk zorgen dat iedereen een Fantastische tijd heeft!
Doctor Who Cyberman - LEGO Dimensions Fun Pack 71238

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg