x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

New Super Luigi U - Wii U All in 1!

New Super Luigi U is een toffe uitbreiding voor New Super Mario Bros. U met 82 nieuwe en lastige levels.
Professionele beoordeling: 7,8 - Lees de review!

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.99
€ 17.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
€ 9.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot New Super Luigi U

Afbeelding voor  New Super Luigi U

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2013
Spelers:1-5
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
Taal:Nederlands
Controllers:Wii U Gamepad,
Wii Afstandsbediening (Plus)
EAN:0045496331993
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  New Super Luigi U

Afbeeldingen

Deze keer is het aan Luigi, de Toads en... Nabbit? Wat heeft die hier te zoeken?
Deze keer is het aan Luigi, de Toads en... Nabbit? Wat heeft die hier te zoeken?
Nabbit is in deze DLC van <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=New_Super_Mario_Bros_U>New Super Mario Bros. U</a> onkwetsbaar...
Nabbit is in deze DLC van New Super Mario Bros. U onkwetsbaar...
... maar Luigi kan een stuk hoger springen en remt langzamer af dan normaal...
... maar Luigi kan een stuk hoger springen en remt langzamer af dan normaal...
... in deze game, met de oude wereldkaart, maar met nieuwe en moeilijkere (wel kortere) levels.
... in deze game, met de oude wereldkaart, maar met nieuwe en moeilijkere (wel kortere) levels.
Afbeelding voor New Super Luigi U

Links

Beoordelingen voor   New Super Luigi U

Beoordelingen New Super Luigi U

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

1086
23 jaar
New Super Luigi U is een leuke platformer. Hij was wel een beetje kort.
Heb je New Super Mario Bros. U gespeeld en vond je dat een leuk spel? Dan zal New Super Luigi U je zeker aanspreken!

New Super Luigi U heeft dezelfde opzet als New Super Mario Bros. U, alleen zijn de levels veel korter en heb je korter de tijd om ze uit te spelen. Dit maakt dat je in ieder level je hoofd erbij moet houden en je altijd op moet schieten!
Lees meer...

Luigi springt in dit spel hoger en rent sneller. Hier zul in het begin aan moeten wennen. Ook de Toads springen en rennen hoger en sneller. Mario speelt in dit spel niet mee, in plaats daarvan heb je de beschikking over een nieuw karakter: Nabbit! Dit poppetje kan niet worden geraakt en is in feite onoverwinnelijk. Handig als je vast zit in een bepaald level.

Het spel gebruikt daarnaast dezelfde wereld-map en als je het oude spel helemaal hebt uitgespeeld weet je dus al waar geheimen verborgen zitten. Dat neemt niet weg dat ook in New Super Luigi U sommige geheimen toch wel erg goed verborgen zijn!

Alles bij elkaar wil ik dit spel een 8 geven. Betaal er echter niet de volle prijs voor - wacht totdat hij in de aanbieding is!
Verberg.
Cijfer:
8,0

20377
13 jaar
Moeilijk!
Bij het spel New super Mario U is er nog een kans om te winnen maar bij het spel New Super Luigi U is er een hele kleine kans.
Cijfer:
7,0

580
16 jaar
Leuke extra voor fans
Mijn voorkeur ging altijd uit naar de 2D Mario games, en ik was dan ook erg blij met New Super Mario Bros. U. Deze game is bijna hetzelfde, maar vervangt alle levels waardoor je een hele nieuwe game hebt. Het grootste verschil is dat alle levels aangepast zijn voor Luigi’s karaktereigenschappen, wat even wennen is.
De game is redelijk kort. Persoonlijk speelde ik door de game heen in 3 uur, maar natuurlijk kun je proberen de stermunten in elk level te halen om meer content vrij te spelen, zoals extra levels en een mode waarin je als Mario speelt.
De graphics en muziek zijn hetzelfde als New Super Mario Bros. U. Niets bijzonders, maar degelijk en het past goed bij de game. Ook de 4 speler mode is intact gebleven. In een twist is Mario vervangen door Nabbit, die geen power-ups kan gebruiken, maar niet dood kan gaan door vijanden, wat het voor beginners een stuk makkelijker maakt. Dat maakt de game een stuk toegankelijker, want het kan soms wat moeilijk zijn. De levels zijn wel erg kort, wat een deel van de moeilijk weghaald.
Al met al denk ik dat het voor fans van New Super Mario Bros. U een must is. Het is in feite een levelpack die je nog wel even bezig kan houden. De game heeft alle charme van het origineel en geeft je absoluut een hoop plezier. Deze game is misschien niet heel origineel, maar als het leuk blijft, is daar niks mis mee.
New Super Luigi U
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

1268
27 jaar
Moeilijk
New Super Luigi U is gewoon veel te moeilijk (of nou, voor mij dan). Hij zat bij mij in de deluxe versie.

Als je de "normale" Super Mario brothers op je duimpje kan uitspelen is dit spel wel een uitdaging. Luigi springt iets hoger en is voor mijn gevoel iets sneller.
Lees meer...

Maar voor mij is het te frustrerend. Het zijn korte levels tegen de tijd. Het had veel leuker kunnen zijn; dit voelt als toen ik The Lost Levels speelde op de SNES All Stars game toen ik 12 was.

Gemiste kans Nintendo! Ook vind ik het "goedkoop" dat de wereldkaart hetzelfde is.
Verberg.
Cijfer:
7,5

744
14 jaar
Spel met een leuke, maar moeilijke uitdaging.
Veel levels van New Super Lugi U komen overeen met de levels uit New Super Mario Bros U. De werelden zijn ook precies hetzelfde. Er zit wel meer uitdaging achter, want je hebt maar 100 seconden de tijd om een level uit te spelen. Dit is bij sommige levels wel erg lastig. Super Luigi U is wel in HD kwaliteit, dus je hebt wel een prima beeld. Het is een leuk spel als je van iets meer uitdaging houdt en je het poppetje Lugi leuker vindt dan Mario. Ik heb dit spel samen met New Super Mario Bros U bij de Wii U gekregen, maar ik zou ze niet allebei los hebben gekocht. Maar het is een prima spel met veel uitdaging er in!!
New Super Luigi U
Cijfer:
7,5

215
18 jaar
Lastig maar leuk
Vond je New Super Mario Bros. U leuk? Dan vind je New Super Luigi U vast ook leuk! Je hebt in elk level 100 seconden om het eind te halen, maar je moet ook in elk level nog de Star Coins zoeken. Door de tijdlimiet is dat best lastig maar wel erg uitdagend (en dat is juist leuk).
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor New Super Luigi U

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 4 Persoonlijke tips - 2 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Alle geheime vlaggenmasten
Bramd de Groot
11333
Hier zie je hoe je alle geheime vlaggenmasten in de game vindt, waardoor je enkele geheime levels en binnendoorwegen op de kaart vrijspeelt!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
11333
17 jaar
In deze video zie je hoe je alle gevechten met de Koopalings, Boom Boom, kamek, Bowser Jr. en Bowser in de game overleeft!

 

Geheimen:
Speel als Nabbit in single player
Bramd de Groot
11333
In de single player kun je door een bepaalde knop in te drukken, afhankelijk van welke controller je gebruikt, spelen als Nabbit. Dit is handig, omdat Nabbit onkwetsbaar is. Welke knop je op jouw controller moet indrukken, zie je in deze video.

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
8-bit Luigi's
Koplopermau
1086
In bijna ieder level van het spel zitten mini-Luigi's verborgen. Je krijgt er niets voor, maar ze zijn er wel! Kan jij ze allemaal vinden?

 

Persoonlijke tip:
Speel als Nabbit bij 1P
Axtasma
433
11 jaar
Ja, het is mogelijk om als Nabbit te spelen bij 1 speler.
Je moet gewoon ZL en ZR tegelijk indrukken wanneer je een level kiest.

Persoonlijke tip:
Speel als je mii in level 9-9
Axtasma
433
11 jaar
Als je level 9-9 speelt "Applaus voor de vliegende eekhoorn" moet je ZL en ZR tegelijk indrukken wanneer je het level selecteert.

Dan speel je als je eigen mii!

Easter Eggs en Glitches:
Nabbits geheime einde
Bramd de Groot
11333
In deze video zie je het geheime einde dat je krijgt als je de game uitspeelt als Nabbit! (Als je niet ziet wat ik bedoel, kijk dan rechts van Luigi en Peach, achter de pilaren...)

 

Persoonlijke tip:
Tijdtekort?
Koplopermau
1086
23 jaar
In New Super Luigi U heb je vaak maar 100 tellen om het level uit te spelen. Zoeken naar Stermunten kan daarom soms erg moeilijk zijn. Als je er eentje niet kan vinden, probeer dan het volgende:

- Speel eerst het land uit zodat je ongeveer weet hoe het land eruit ziet.
- Heb je een munt gevonden? Kijk rechtsboven in beeld welke het is! Heb je de middelste gevonden, maar mis je de linker? Dan moet je terug om hem te zoeken! Zo weet je ongeveer waar je de munt moet zoeken.
- Zoek in delen. Eerst in het eerste deel van het land, doe een tweede poging voor het middelste gedeelte, en als laatste ren je eerst naar het einde van het land en zoek je daar.
- Zoeken met vrienden kan de boel versnellen, omdat je meerdere plaatsen tegelijk kan bekijken.
- Hangt een munt op een moeilijke plaats boven de afgrond? Laat een van je vrienden naar de munt springen en laat hem onmiddellijk in zijn bel stappen. Zo kan je moeilijke stermunten makkelijker pakken.

Met al deze tips moet het lukken! Succes!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg