x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

amiibo Pikachu (Nr. 10) - Super Smash Bros. series

Kopen:

Pikachu (Nr. 10) - Super Smash Bros. series
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
15.49
11.49aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Pikachu (Nr. 10) - Super Smash Bros. series

Afbeeldingen voor  amiibo Pikachu Nr 10 - Super Smash Bros series

Afbeeldingen

Pika-pikaa! Pikachu is de meest iconische Pokémon, en ook present in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Smash_Bros_for_Wii_U>Super Smash Bros</a>.
Pika-pikaa! Pikachu is de meest iconische Pokémon, en ook present in Super Smash Bros.
Speel als Pikachu in <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Mario_Maker>Super Mario Maker</a>!
Speel als Pikachu in Super Mario Maker!
Pikachu is natuurlijk weer terug in Super Smash Bros. Ultimate.
Pikachu is natuurlijk weer terug in Super Smash Bros. Ultimate.
Beoordelingen voor  amiibo  Pikachu Nr 10 - Super Smash Bros series

Beoordelingen Pikachu (Nr. 10) - Super Smash Bros. seriesProductbeschrijving:


Wowie! Fantastisch dat je geïnteresseerd bent in de Pikachu Nr 10 amiibo uit de Super Smash Bros series! Deze schattige en krachtige amiibo stelt je in staat om Pikachu tot leven te brengen in verschillende Nintendo games. Pikachu is één van de meest iconische Pokémon en met deze amiibo kun je hem trainen, laten vechten, en zelfs beloningen vrijspelen in diverse games. De amiibo heeft een prachtig gedetailleerd ontwerp en is een must-have voor elke Nintendo en Pokémon fan!

Historische Context:


De Super Smash Bros serie is een legendarische reeks van vechtspellen die in 1999 begon op de Nintendo 64. Pikachu is vanaf het begin een vaste waarde in de serie en heeft door de jaren heen miljoenen fans over de hele wereld veroverd. Deze amiibo maakt deel uit van de Super Smash Bros collectie die werd uitgebracht voor de Wii U en 3DS in 2014, en het blijft populair bij verzamelaars en gamers.

Recensies van Experts:


Volgens IGN: "The Pikachu amiibo is not only a great figure for collectors but also adds a lot of fun to Super Smash Bros. The level of detail and the ability to train your own Pikachu fighter makes it a worthwhile addition to any collection."
GamesRadar zegt: "Pikachu is an iconic character, and this amiibo does justice to its legacy. The figure looks amazing and performs well in-game, making it a great companion for any Nintendo fan."

Doelgroep:


Deze amiibo is perfect voor Pokémon fans van alle leeftijden die dol zijn op Pikachu. Of je nu een doorgewinterde Super Smash Bros speler bent of gewoon een verzamelaar van Pokémon merchandise, deze amiibo zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van Pikachu? Hij is zóóóó leuk!

Vergelijkbare Uitgaves:


Naast de standaard Super Smash Bros serie Pikachu amiibo, zijn er ook andere Pikachu amiibo’s beschikbaar, zoals de Detective Pikachu amiibo en de Pikachu uit de Pokémon serie. Elk van deze amiibo’s heeft unieke eigenschappen en kan in verschillende games gebruikt worden.

Vergelijkbare Games:


Als je van Super Smash Bros houdt, dan zijn er nog veel meer Fantastische games voor jou! Denk aan "Mario Kart 8 Deluxe" voor spannende races of "Splatoon 2" voor kleurrijke en intense multiplayer gevechten. Ook "Pokémon Sword en Shield" zijn geweldige games voor elke Pokémon fan!

Compatibiliteit:


Deze Pikachu amiibo is compatibel met de Nintendo Switch, 3DS, en Wii U. In Super Smash Bros kun je je Pikachu trainen en sterker maken. Daarnaast kun je de amiibo ook gebruiken in games zoals "Pokémon Sword en Shield," "Mario Kart 8 Deluxe," en "Animal Crossing: New Horizons" voor extra content en bonussen. Fantastisch toch?
amiibo Pikachu (Nr. 10) - Super Smash Bros. series

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg