x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopamiiboSkylandersDisney InfinityLEGO DimensionsReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Wii-afstandsbediening Plus - Nintendo Wii U

Kopen:

Wii-afstandsbediening Plus Mario
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 32.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Origineel Nintendo product
Hoes en polsbandje
Voor Wii en Wii U
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.99
€ 25.49aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Origineel Nintendo product
Hoes en polsbandje
Voor Wii en Wii U.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wii-afstandsbediening Plus

Afbeeldingen voor  Wii-afstandsbediening Plus

Afbeeldingen

Speel met de Wii-afstandsbediening Plus van verschillende Nintendo-helden!
Speel met de Wii-afstandsbediening Plus van verschillende Nintendo-helden!
Van wie ben jij het meeste fan? Mario, Peach of toch de hilarische Luigi?
Van wie ben jij het meeste fan? Mario, Peach of toch de hilarische Luigi?
Beoordelingen voor   Wii-afstandsbediening Plus

Beoordelingen Wii-afstandsbediening PlusProductbeschrijving


Wowie! De Wii-afstandsbediening Plus voor de Nintendo Wii en Wii U is hier om je spelervaring naar een hoger niveau te tillen! Deze vernieuwde versie van de klassieke Wii-afstandsbediening heeft een ingebouwde MotionPlus-functie, waardoor je bewegingen nog nauwkeuriger en realistischer worden geregistreerd. Of je nu een potje tennis speelt in Wii Sports Resort of avonturen beleeft in The Legend of Zelda: Skyward Sword, de Wii-afstandsbediening Plus zorgt voor een Fantastische en meeslepende ervaring!

Historische Context


De oorspronkelijke Wii-afstandsbediening werd gelanceerd samen met de Nintendo Wii in 2006 en was revolutionair vanwege zijn bewegingsgevoelige besturing. In 2009 introduceerde Nintendo de MotionPlus-accessoire, die de nauwkeurigheid van de bewegingssensoren verbeterde. Later werd deze technologie ingebouwd in de Wii-afstandsbediening Plus, waardoor gamers geen extra accessoires meer nodig hadden. Dit maakte de Wii-afstandsbediening Plus een must-have voor elke Wii- en Wii U-bezitter!

Recensies van Experts


"The Wii Remote Plus is a significant improvement over its predecessor, providing more precise motion control and a more immersive gaming experience." - IGN
"An essential upgrade for any Wii or Wii U owner looking to get the most out of their console." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze Wii-afstandsbediening Plus is perfect voor iedereen die een Nintendo Wii of Wii U bezit! Of je nu een casual gamer bent die af en toe een spelletje speelt of een fanatieke gamer die elke titel wil uitproberen, deze controller biedt voor ieder wat wils. Vooral fans van sport- en avonturengames zullen de verbeterde precisie en responsiviteit waarderen. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Uitgaves


De Wii-afstandsbediening Plus is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, blauw en roze. Daarnaast zijn er speciale edities uitgebracht, zoals de gouden Zelda-editie en de Mario- en Luigi-edities, die perfect zijn voor verzamelaars en fans van deze iconische personages!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van games die de Wii-afstandsbediening Plus volledig benutten, probeer dan ook deze titels:

  • Wii Sports Resort - Een verzameling van sportgames die gebruik maken van de MotionPlus-functionaliteit.

  • The Legend of Zelda: Skyward Sword - Een episch avontuur dat volledig gebruik maakt van de nauwkeurigheid van de Wii-afstandsbediening Plus.

  • Red Steel 2 - Een actievolle game waarin je zwaardvechten en schieten combineert, allemaal met de precisie van de Wii-afstandsbediening Plus.
FAQ: Hoe koppel ik mijn Wii-afstandsbediening Plus aan mijn console?


Het koppelen van je Wii-afstandsbediening Plus aan je Wii of Wii U is heel eenvoudig! Druk op de rode sync-knop op de achterkant van de afstandsbediening (onder het batterijklepje) en vervolgens op de rode sync-knop op je console. Wacht een paar seconden tot de LED-lampjes stoppen met knipperen en voilà, je bent klaar om te spelen! Fantastisch, toch?
Wii-afstandsbediening Plus

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii U Hardware beschrijving Wii-afstandsbediening Plus

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Wii-afstandsbediening Plus... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg