Populair voor Nintendo Wii U


/Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Gebruikte Staat voor Nintendo Wii U
  € 147.99
1. Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Gebruikte Staat
 
/Nintendo Wii U 8GB Basic Pack - Gebruikte Staat voor Nintendo Wii U
 131.99  € 124.99
2. Nintendo Wii U 8GB Basic Pack - Gebruikte Staat
 
/Nintendo Wii U Pro Controller voor Nintendo Wii U
  € 30.99
3. Nintendo Wii U Pro Controller
 
/Splatoon voor Nintendo Wii U
 24.99  € 19.99
4. Splatoon
 
/Mario Kart 8 voor Nintendo Wii U
 31.49  € 26.99
5. Mario Kart 8
 
/Mario Party 10 voor Nintendo Wii U
 21.99  € 17.99
6. Mario Party 10
 
/Super Mario 3D World voor Nintendo Wii U
 21.99  € 18.49
7. Super Mario 3D World
 
Minecraft Wii U Edition voor Nintendo Wii U
8. Minecraft: Wii U Edition
 
/New Super Mario Bros. U voor Nintendo Wii U
 18.99  € 14.99
9. New Super Mario Bros. U
 
/Super Mario Maker voor Nintendo Wii U
  € 23.99
10. Super Mario Maker  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Sinterklaas Mario Wii UNieuws archief van Mario Wii U
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: Call of Duty: Black Ops II
Wesleye98
De Call of Duty-serie doet ditmaal de Wii U aan. Deze firstperson-shooter is het vervolg van het fantastische Black Ops en gaat verder waar het origineel ophield.


Call of Duty is een populaire shooter-serie die vrijwel jaarlijks een nieuw deel kent. Black Ops II borduurt voort op het verhaal van Alex Mason, maar, dit deel speelt zich af in de toekomst, namelijk in 2025. Dit brengt nieuwe, futuristische mogelijkheden met zich mee.

Weer een Call of Duty game... Lees of deze Wii U game beter is dan zijn voorganger in de Call of Duty Black Ops II review van Wesleye98!
Lijn
Afbeelding voor De eerste 3 Helden van Mario Wii U!
Rianna
Woohoo! De eerste drie Helden hebben hun muntjes al ingewisseld voor geld! Bramd de Groot, mvoske en Wesleye98: gefeliciteerd!

Wij vroegen hen hoe zij het inzenden ervaren.

mvoske: Ik vind het enorm leuk om te doen! Ik vind het super om te schrijven over alles wat met games te maken heeft. Daarom vind ik het ook zo fijn om MarioWii-u.nl te helpen en daar in ruil nog eens muntjes te krijgen.

Wesleye98: Nu Mario Wii U eindelijk online is, kan ik weer volop inzendingen doen. Fantastische Wii U-games beoordelen, handige tips of grappige glitches toevoegen. Of gewoon simpele plaatjes met informatieve bijschriften. Alles is erg leuk om te doen en het verdient natuurlijk ook leuk. Deze keer ben ik van plan om meer professionele reviews te schrijven. De Mario Wii U-website heeft toch best lang op zich laten wachten, dus ik heb veel Wii U-games uitgebreid kunnen testen. Ik ga mijn best doen, in ieder geval!

Het geven van meningen (reviews en beoordelingen) over Wii U games bleek de favoriete categorie. Wat is jouw favoriete inzendingencategorie? Laat het ons weten in de comments!
Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: Transformers: Rise of the Dark Spark
mvoske
Transformers: Rise of the Dark Spark bevat eentonige levels, een karig verhaal, lelijke graphics en als klap op de vuurpijl een hoop bugs. Gelukkig is het vechtsysteem wél goed.


Gelijktijdig met de film Transformers: Age of Extinction werd, toevallig of niet, de game Transformers: Rise of the Dark Spark gerealesed. Dit terwijl het spel losstaand is van de film. Het is duidelijk dat Activision wou meeliften met de hype die de nieuwste film met zich meebracht.
Is dit ten koste gegaan van de kwaliteit van de game? Lees het in de review van Mvoske<!
Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: Monster Hunter 3 Ultimate
Satoshi
Monster Hunter 3 Ultimate is een game waar je als nieuwkomer veel moeite voor zult moeten doen. Heb je dat er echter voor over, dan kan je er honderden uren plezier aan beleven.

Het principe van het spel is vrij simpel: als jager ga je de wildernis in om monsters te doden of te vangen. Door dit te doen, kan je als jager specifieke resources van dat monsters bemachtigen, waarmee je nieuwe uitrusting kan laten smeden. Met deze nieuwe uitrusting kan je dan vervolgens weer op jacht gaan, op zoek naar nieuwe monsters. Eigenlijk is dat hetgene wat je de hele game doet: klinkt vrij eentonig, maar dat is het allerminst!

Weet Monster Hunter 3 Ultimate te boeien? Lees het in de Wii U game review van Satoshi!

Lijn
Afbeelding voor Wii U game review: FIFA 13
Wesleye98
Fifa 13 bevat een aantal leuke functies, maar mist de belangrijkste gamemodi. Trap jij een balletje mee?

Fifa is een gameserie die ieder jaar uitkomt. Het is de bekendste voetbalsimulator op consolegebied en Fifa 13 is de eerste op de Wii U. Is het een simpele port van de PlayStation- en XBox-versies, of heeft de Wii U-versie toch meer te bieden?

Wil je weten of de Wii U versie de moeite waard is? Lees het in de Wii U review van Wesleye98!
Lijn
Afbeelding voor Tweede sleutelhanger te winnen!
Wibert
Vanaf nu kun je de tweede sleutelhanger verdienen door een review te schrijven voor een Wii U game. Een mijn helden review of een professionele review is allebei goed!

Je kunt een review starten door in te loggen en daarna op een titel te klikken. De reviews zijn in 5 minuten te lezen. Dit betekent dat je meer ruimte hebt dan bij een beoordeling maar dat je wel keuzes moet maken in wat je wilt vertellen over de game.

We hebben op kantoor beschuit met blauwe muisjes gekregen. Wilde deze foto ook hier even delen! (Omdat beschuit zo moeilijk te versturen is geven we sleutelhangers weg.)

Hieronder kun je lezen hoe je de eerste sleutelhanger kunt verdienen.

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8