x HomeWinkelNintendo Wii USpelcomputersGamesAccessoiresamiiboDisney Infinity 2.0Disney Infinity 3.0LEGO DimensionsSkylanders
Bestel vandaag voor 23.59u, morgen in huis.
62 Artikelen gevonden
Je ontvangt 5 verschillende Power Discs!
5.99
€ 1.99
Zonder doos.
Inclusief Play Piece en de figurines Rey en Finn!
4.99
€ 1.99
Je ontvangt 4 verschillende Power Discs!
5.99
€ 3.99
The Avengers Speelset inclusief Iron Man en Black Widow! (Zonder doos)
pagina: 1 | 2 volgende >>
Disney Infinity kopen
Op deze pagina vind je al onze Disney Infinity poppetjes die geschikt zijn voor het tweede en derde deel uit deze spellenreeks. Het tweede deel (Disney Inifinty 2.0) focust zich vooral op de personages uit verschillende Marvel films, terwijl het derde deel (Disney Infinity 3.0) zich vooral richt op Star Wars.

Disney Infinity 2.0
Net als in het eerste deel kan je bij deze vervolgen in de Toy Box rondhangen en verschillende Playsets spelen. Om meer diepgang te geven aan de Toy Box werd er in deel 2.0 zelfs een Toy Box Combo Pack uitgebracht. Hierin krijg je twee leuke personages en ook nog eens twee Power Discs. Buiten de Toy Box Combo Pack is er natuurlijk ook een Starter Pack uitgebracht. In Disney Infinity 2.0 draait het Starter Pack om de verhaallijn van The Avengers.

Disney Infinity 3.0
Bij dit derde deel volg je de verhalen van de Star Wars saga. Het Starter Pack laat je bij de eerste (chronologische) trilogie beginnen. De overige Star Wars Films (t/m The Force Awakens) zijn speelbaar door middel van twee verschillende Playsets.
De Playpieces zijn net als de poppetjes overig ook los bij ons te koop! Je hoeft dus niet persé een gehele Playset te kopen.

Voor Disney Infinity 3.0 zijn er, buiten de gebruikelijke Playsets en Characters, nu ook twee nieuwe toevoegingen erbij gekomen. Namelijk de Toy Box TakeOver & Toy Box SpeedWay. Dit zijn twee mini spellen binnen de Toy Box waarin je met elk personage kan vechten of racen.
Klantenservice:
Contact
Foto opvragen
Verzending
Garantie
Ook belangrijk:
Retour beleid
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Vacatures en stages
Achteraf betalen
iDEAL
Bancontact
Meer Nintendo:
Nintendo 3DS
Nintendo Wii
Nintendo DS
GameCube
GameBoy Advance
Nintendo 64
Super Nintendo
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Pinterest
Betrouwbaar:
Google reviews ★★★★★
Facebook recensies ★★★★★
Kiyoh klantbeoordelingen
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2019 Mario Wii U